WELKOM BIJ HC YPENBURG

HC Ypenburg

Welkom op de site van ”Hockey Club Ypenburg”
HCY is een vereniging waar kinderen, jongeren en volwassenen met plezier samen kunnen trainen en spelen, op hun eigen niveau.

Nieuws

Mijn HCY

Hockey

HCY voelt zich verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en vorming van de jeugd.
Bij HCY ontstaan vriendschappen, leer je om te gaan met verschillen, krijg je zelfvertrouwen door successen samen te vieren en leer je omgaan met tegenslagen en teleurstelling.

Onze sponsoren

Fundraising

Afvalscheiding

Op dit moment wordt er bij HCY niet gedaan aan afvalscheiding. Om bij te dragen aan de doelstelling van HCY om een duurzame club te zijn, willen we overgaan tot het scheiden van afval: papier & karton enerzijds en restafval anderszijds. We kiezen er niet voor om ook plastics te scheiden, omdat de scheiding van afval in de afvalcentrale meer milieuwinst oplevert dan wanneer je het gescheiden aanlevert (dus plastics apart). In de afvalcentrale is het mogelijk om veel meer plastics uit het vuilnis te halen, en is de samenstelling ook meer constant. De inhoud van de plasticcontainers wordt daarentegen onbruikbaar als mensen er ander afval tussen stoppen.

Om het afval gescheiden in te kunnen zamelen hebben we nieuwe afvalbakken nodig. De Vrienden van HCY willen hier een bijdrage aan leveren door het plaatsen van bakken buiten het clubhuis (op het terras en langs de velden), waardoor het voor leden en bezoekers van de club ook goed zichtbaar is dat HCY duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit willen we financieren door middel van een crowdfunding actie, waar iedereen rondom HCY aan kan bijdragen. Al vanaf 10 euro! Doe Mee! Samen gaat het lukken en maken we HCY duurzamer.

(georganiseerd door de Vrienden van HCY en voor alle leden van HCY)


Agenda