mb1kampioen2014.jpg wkveld.jpg jongensb1.jpg esmeelooijen.jpg terrasmeubilair.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG hagel.jpg rijp.jpg image.jpg veld1.jpg sakemetjb1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


KNHB: Basisopleiding 'training geven en coachen' start maandag 2 september!

27-8-2019

Heb jij je opgegeven als coach en of trainer voor komend hockey seizoen? Schrijf je dan snel in voor de basisopleiding ‘training geven en coachen’, er is nog plek! De cursus is voor alle (jeugd)coaches en (jeugd)trainers van HCY

De KNHB biedt als ondersteuning naar verenigingen een basisopleiding ‘training geven en coachen’ aan. 

Hockey Technische Zaken wil graag coaches en trainers in staat stellen het niveau van coachen én trainen verder verbeteren, dus hebben wij deze kans aangegrepen en wordt de cursus gegeven op HCY. Deze cursus is met name gericht op de trainers en coaches van de (F), E, D en C teams.

De workshops zijn gratis en bestaan uit een gezamenlijke workshop voor trainers en coaches, één aparte workshop voor trainers en één aparte workshop voor coaches. De workshops duren ca. 2,5 uur en worden in september van 19.00-21.30 uur aangeboden bij HC Ypenburg.

Het aantal deelnemers aan de workshops is gelimiteerd, waardoor inschrijven niet automatisch betekend dat je ook kan deelnemen. 

Om het certificaat voor de basisopleiding te behalen dient een deelnemer workshop 1 + 2 (trainers) of workshop 1 + 3 (coaches) te hebben bijgewoond.

De data zijn:

- maandag 2 september 2019: Workshop 1 (trainers en coaches)    

- maandag 23 september 2019: Workshop 2 (trainers)                        

- woensdag 25 september 2019: Workshop 3 (coaches)                              

Geef je op door een mail te sturen naar [email protected]Vermeld daarin of je als trainer of als coach wil deelnemen en welk team jij op dit moment begeleid. Je ontvangt een bevestigingsmail en aan het einde van de zomervakantie zullen we melden of je geplaatst bent voor de cursus.

Voor meer informatie zie de KNHB site.Gerelateerd nieuws