sakemetjb1.jpg rijp.jpg veld1.jpg hagel.jpg jongstejeugdcopy.jpg esmeelooijen.jpg image.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg mb1kampioen2014.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG wkveld.jpg terrasmeubilair.jpg jongensb1.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Pannencompetitie 2018

 

Beste hockeyers,

Het is al weer bijna zover, tijd voor de Pannencompetitie. Dit jaar alweer de 8 e editie!

Helaas eindigen het reguliere hockeyseizoen en de trimcompetities weer laat en hebben we net als vorig jaar niet de gebruikelijke 6 vrije weken voor de pannencompetitie. Dit heeft gevolgen voor de veldbezetting en dus voor de speeldata. Hierdoor spelen we ook dit jaar op 5 avonden. Maar dat zal de pret niet drukken.

Gepland staan de volgende data:
  • 11 juni
  • 18 juni
  • 25 juni
  • 02 juli 
  • 09 juli

Dit jaar is er ruimte voor maximaal 24 teams bestaande uit minimaal 7 spelers. Aarzel niet en schrijf snel een team in via het digitale inschrijfformulier.
vul hier het formulier in.

Heb je geen team maar wil je graag meedoen laat dit dan even weten, in dat geval proberen wij een team voor je te regelen. Kun je wegens competitieverplichtingen niet alle 5 de avonden deelnemen, neem dan contact op met de organisatie. Dan proberen we iets te regelen.

Zoals ieder jaar proberen we er dit jaar weer iets moois van te maken. Om dat te kunnen doen hebben we jullie creativiteit nodig qua tenue en teamnaam, maar vooral ook een bijdrage om het gebeuren weer op te kunnen luisteren met heerlijke versnaperingen. 

We vragen als bijdrage.
Bijdrage hele competitie: 87,50 euro per team
Mocht u meer personen in het team hebben, dan komt er 12.50 euro per persoon bij.
Het bedrag dient door de teamcaptain (contactpersoon) voor het eerste fluitsignaal te worden voldaan.

Dat kan via rekeningnummer NL68 ABNA 0488 9929 23 onder vermelding van teamnaam of contant bij de organisatie op de eerste speelavond.

Op de speelavonden wordt iedereen rond 20.45 in het clubhuis verwacht voor koffie en eventuele mededelingen. Rond 21.00 starten de eerste wedstrijden en om ongeveer 22.15 is de laatste wedstrijd

afgelopen. Daarna start de borrel.

Op een avond speel je, afhankelijk van de grootte van de poule twee of drie wedstrijden van respectievelijk 25 of 20 minuten.

Voor meer info kijk op http://pannencompetitie.tumblr.com

Bekijk hier de actuele team indeling.

Bekijk hier de actuele stand en het speelschema 

Bekijk hier het reglement

Voor vragen of contact mail: [email protected]