jongensb1.jpg wkveld.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG image.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg Foto test.jpg veld1.jpg mb1kampioen2014.jpg jongstejeugdcopy.jpg esmeelooijen.jpg terrasmeubilair.jpg sakemetjb1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Win jouw club tribune!

5-6-2019


In 2019 is er een geheel nieuwe internationale hockeycompetitie gestart. Tijdens de Hockey Pro League gaan de beste hockeyers van de wereld een legendarische strijd met elkaar aan met als klapstuk de Grand Final (27 t/m 30 juni) in het Wagener stadion Amsterdam. Een topsportevenement waar je als echte hockey fan natuurlijk bij wilt zijn. De Rabobank nodigt jullie uit om mee te doen aan een speciale actie. Beleeft HCY de Hockey Pro League straks vanaf een eigen Clubtribune? 

Geen hockeyclub kan zonder ze: al die onvermoeibare vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat de bar draait, de velden er perfect bij liggen, toernooien van de grond komen en scheidsrechters worden opgeleid. Hoogste tijd om deze helden in het zonnetje te zetten! Geef daarom door wie jouw favoriete vrijwilliger is en maak samen met jouw vereniging kans op jouw eigen Clubtribune. De vier winnende inzendingen worden beloond met een dag lang een eigen Clubtribunetijdens de Grand Final van de Hockey Pro League. 

Hoe doe je mee? 
  1. Ga voor 13 juni naarwww.raboclubtribune.nl/hockey
  2. Upload een foto of gifje waarmee jij op een originele manier laat zien wie je nomineert en vul het aanmeldformulier in.
  3. Maak kans op een eigen Clubtribune tijdens de Grand Final van de Hockey Pro League.