sakemetjb1.jpg wkveld.jpg jongensb1.jpg Foto test.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG jongstejeugdcopy.jpg esmeelooijen.jpg mb1kampioen2014.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg image.jpg terrasmeubilair.jpg veld1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Het bestuur wil uitbreiden

8-5-2019

 

Op de ALV van maandag 27 mei willen we een nieuwe bestuurskandidaat voorstellen.

Hier een korte kennismaking!

Hi allemaal! Ik ben Sanne Stigter, 20 jaar. Ik zit nu 14 jaar op HCY en sinds 2 jaar in Dames 1. Sinds Dames 1 een kennismaking heeft gehad met het nieuwe bestuur, ben ik geïnspireerd geraakt om zelf ook meer voor onze club te betekenen. Het bestuur stond hiervoor open en ben toen mee gaan kijken wat het allemaal inhoud. En daar werd ik helemaal enthousiast van! De komende tijd ga ik mij verder oriënteren welke taken ik in het bestuur zou kunnen oppakken. 

Wie ben ik? Naast hockeyen, studeer ik Social Work (HBO) in Rotterdam. Wat ik als Social Worker graag doe, is verbinden. Dat is dan ook wat ik voor onze club wil gaan doen; verbindingen leggen. Verbinding tussen bestuur en leden, verbinding met nieuwe leden, verbinding tussen generaties etc. Voel je dus vrij om verbinding met mij te maken via [email protected] of op de club! 

Tot snel op HCY!