terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG jongstejeugdcopy.jpg hagel.jpg jongensb1.jpg image.jpg mb1kampioen2014.jpg veld1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg sakemetjb1.jpg rijp.jpg esmeelooijen.jpg wkveld.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Meld je aan voor HCY Go!

11-11-2018
Op 31 oktober jl. zijn het bestuur & de technische commissie van HCY afgetreden, dit betekent dat er bij voorkeur uiterlijk 1 januari 2019 een nieuw (interim) bestuur en technische commissie geïnstalleerd  moet worden. 3 leden van het huidige bestuur blijven aan tot die datum maar zullen geen substantiële besluiten meer (kunnen) nemen.  

HCY Go

Tijdens de ALV van 5 november jl. heeft een aantal leden het initiatief genomen om onder de naam HCY Go een "taskforce” te starten om het proces tot installatie van het nieuwe bestuur te ondersteunen met hun kennis/ kunde. Daarnaast heeft de taskforce zich tot doel gesteld een om aanbevelingen te maken voor de nieuwe bestuurders: wat is er nodig om HCY nog mooier en meer toekomstbestendig te maken! 

De club is van iedereen: doe mee!
Iedereen die betrokken is of wil zijn bij HCY (als ouder, hockeyend lid of op een andere manier) is welkom om deel te nemen in de taskforce. A.s. maandag kun je nog instappen/ kennismaken. Schroom niet om je ideeën te delen en samen met ons aan de slag te gaan. 

Aanmelden: [email protected] 
Datum:Maandag 12 november 
Tijd:        20:00 - 21:00 (met evt. uitloop)

Meld je aan! De taskforce kan en wil dit niet alleen doen. Heb je geen tijd om een actieve rol op je te nemen in de taskforce maar wil je wel graag je ideeën delen, doe dit dan per mail aan [email protected]. Dit is HET moment om je stem te laten horen over en je bijdrage te leveren aan een toekomstig HCY! 

Alle leden ontvangen een uitgebreidere mail over HCY Go.