image.jpg SakemetJB1.jpg JongensB1.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG veld1.JPG WKveld.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg webcam beeld.jpg terrasmeubilair.jpg JongsteJeugdcopy.jpg EsmeeLooijen.jpg MB1kampioen2014.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Week van de scheidsrechter!

8-10-2018Ze gaan voorop in de strijd. Zonder toss geen afslag. De spanning van het eerste fluitsignaal en de ontlading bij het laatste. Zoveel hockeyers, sticks, gekleurde schoenen en sokken die het zicht op de bal belemmeren en toch zien ze genoeg om het spel te kunnen begeleiden. 

In week van 7 tot en met 13 oktober 2018 vindt de 'Week van de Scheidsrechter' plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitsperken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Week in week uit staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken!

We roepen iedereen op om in deze week de scheidsrechters (extra) te bedanken voor hun inzet, maar hopen dat iedereen dit na deze week ook blijft doen natuurlijk!

Zie ook dit filmpje van de KNHB op facebook!