veld1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg esmeelooijen.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG jongensb1.jpg hagel.jpg mb1kampioen2014.jpg wkveld.jpg rijp.jpg sakemetjb1.jpg image.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Lid van Verdienste

31-5-2018
Tijdens de afgelopen ALV van dinsdag 29 mei zijn twee (oud-) leden benoemd tot Lid van Verdienste. Leden die zich in de afgelopen jaren op verschillende manieren langdurig en op positieve wijze hebben ingezet voor de club. (direct het hele artikel lezen)

         Maarten Schoemaker
Maarten is lid sinds 2009 en iemand met ongelofelijk veel hockey DNA. Iets wat wij heel graag zien op deze club. Maarten toont aan op diverse manieren zijn bijdrage te hebben geleverd aan deze club en daarom hebben de leden tijdens de ALV ingestemd met de voordracht om Maarten Schoemaker te benoemen tot Lid van Verdienste. 
Lees verder op de website op welke manieren Maarten allemaal betrokken is bij HCY.

       Saskia Siemensma
Saskia is haar vrijwilligerswerk op HCY begonnen op de achtergrond. Stukjes schrijven op de website, redigeren, en daarmee in eerste instantie een "onbekend bekend gezicht” van de club. Saskia toont op diverse manieren haar bijdrage aan deze club en daarom hebben de leden tijdens de ALV ingestemd met de voordracht om Saskia Siemensma te benoemen tot Lid van Verdienste. 
Lees verder op de website op welke manieren Saskia al sinds de eerste jaren van HCY betrokken is bij de club.