wkveld.jpg jongensb1.jpg rijp.jpg sakemetjb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg hagel.jpg terrasmeubilair.jpg veld1.jpg esmeelooijen.jpg image.jpg jongstejeugdcopy.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG mb1kampioen2014.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Gratis kaarten voor de Hijs Hokij kampioenswedstrijden 16 en 20 maart!

12-3-2018

De ijshockeyers van Hijs Hokij hebben zich geplaatst voor de finale van de BeNe League en gaan hiermee op voor de 3e grote prijs van het seizoen na het behalen van de beker en de landstitel!

Tegenstander in deze finale is opnieuw Unis Flyers uit Heerenveen. 

De finale wordt gespeeld in een best of 5 serie. Het team wat als eerste 3 wedstrijden heeft gewonnen mag zich de kampioen van de BeNe League noemen. Door als eerste te eindigen in de reguliere competitie heeft Hijs Hokij het thuisvoordeel. Dit houdt in dat wedstrijd 1 en 3 in Den Haag worden gespeeld. Ook een eventuele 5e alles beslissende wedstrijd zal in Den Haag plaatsvinden indien nog noodzakelijk.

De eerste finale (thuis)wedstrijd op de Uithof is op vrijdag 16 maart. De volgende thuiswedstrijd op de Uithof is op dinsdag 20 maart (dit kan al de beslissende wedstrijd zijn als 1 van de teams de eerste 2 ontmoetingen wint). Voor deze 2 wedstrijden zijn er weer een (beperkte) hoeveelheid vrijkaarten beschikbaar.

Het aanvragen van gratis vrijkaarten (zo lang de voorraad strekt) kan per email via [email protected] Graag in deze mail vermelden hoeveel kaarten men wenst te reserveren, op welke naam, voor welke wedstrijd en namens welke club de kaarten worden aangevraagd. Aanvragen voor de wedstrijd van vrijdag 16 maart kan tot en met donderdag 15 maart en voor de wedstrijd van dinsdag 20 maart tot en met maandag 19 maart. 

Wij hopen U vrijdag 16 en dinsdag 20 maart weer in een volle Uithof te mogen begroeten!