1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg 10. Foto benen.jpg 6. esmeelooijen.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 14. veld1.jpg 11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 2. Foto vlag.jpg 5. H1 Silvercup 2018 04.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Blaashal zoekt jouw tijd en capaciteit

27-2-2018

Achtergrond: De algemene ledenvergadering van HCY heeft recentelijk gestemd voor de aanschaf van een blaashal op HCY terrein, onder voorwaarden. De blaashal commissie heeft het vooronderzoek uitgevoerd en zal ook actief zijn in het vervolg-traject. Momenteel bestaat de commissie uit 5 leden. Om activiteiten te spreiden én om voldoende technische kennis binnen de commissie te hebben, wil de commissie uitbreiden met minimaal 2 personen. De blaashalcommissie rapporteert formeel aan de secretaris van het bestuur. Gelet op de impact van de blaashal is er regelmatig contact met andere bestuursleden en leden van andere commissies.

Blaashalcommissie – techniek
Functie-inhoud: het inbrengen van ‘technische kennis’ in de commissie. Het contact onderhouden met leveranciers over technische aspecten van de blaashal, en dit eventueel verder afstemmen met de gemeente. Dit betreft naast de blaashal zelf, ook de vloer, de beluchting door middel van propaan-gas en electriciteit. Verankering van de blaashal op het veld. Aanleg van leidingen. Plaatsen van (tijdelijke en permanente) hekwerken, etc. 
Tijdsbesteding: Tot en met de plaatsing van de blaashal eind 2018, zal de gemiddelde tijdsbesteding ongeveer 3 uur per week bedragen, met verschillende piek-momenten. Het is mogelijk deze functie met 2 of meer mensen in te vullen, waardoor de tijdsbesteding per persoon kan worden verlaagd.
Functie-vereisten: we zoeken iemand met twee rechterhanden, in ieder geval qua denkniveau. Iemand die goed in de omgang (met leveranciers en gemeente) is maar sterk in de schoenen staat daar waar het belang van HCY dat vereist. Iemand die creatief mee kan denken, en anderen uitdaagt dat ook te doen. Iemand met een technische achtergrond (opleiding en/of werkervaring). 

Blaashalcommissie – voorzitter
Functie-inhoud: het leveren van ‘projectmanagement’. Leiden van de blaashalcommissie vergaderingen. Maken en bijhouden van de planning, acties, besluiten, risico’s, stakeholders, etc. Primaire contactpersoon voor het bestuur. Inhoudelijk zo min mogelijk actief bij de blaashalactiviteiten om zo maximaal mogelijk het project te kunnen (bege-)leiden.
Tijdsbesteding: Tot en met de plaatsing van de blaashal eind 2018, zal de gemiddelde tijdsbesteding ongeveer 2 uur per week bedragen, met verschillende piek-momenten. 
Functie-vereisten: we zoeken iemand die thuis is in de wereld van projectmanagement. Omdat het hele team uiteindelijk uit vrijwilligers bestaat, die ook nog een normale baan hebben, zoeken we iemand die de voortgang van het project waarborgt. Die het kritische pad bewaakt. Die vooruit denkt. Die het team scherp houdt, en uit de wind waar nodig. Iemand met praktische ervaring in projectmanagement en de realisatie van de blaashal als een persoonlijk doel ziet.

Blaashalcommissie – algemeen
Functie-inhoud: iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Niet per definitie ergens heel veel verstand van heeft, maar bereid is ‘er achteraan te gaan’, ‘het uit te zoeken’, ‘even een belletje te plegen’, ‘een voorzetje te maken’, ‘het verder uit wil werken’, enzovoort. 
Tijdsbesteding: Tot en met de plaatsing van de blaashal eind 2018, zal de gemiddelde tijdsbesteding ongeveer 2 uur per week bedragen, met verschillende piek-momenten. 
Functie-vereisten: we zoeken geen schaap met vijf poten (mag wel natuurlijk). Eéntje met drie poten is ook goed (als het maar een schaap is ). We zoeken simpelweg een doener. Iemand die misschien van lullen houdt, maar vooral van poetsen. Een paar extra handjes in de commissie dus.   Gerelateerd nieuws