We gaan weer starten met de Grote Clubactie!
13 September

We gaan weer starten met de Grote Clubactie!

Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe picknickbanken voor buiten bij het clubhuis.


 
Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Wij maken voor de verkoop gebruik van:
  • QR methode en automatische incasso (de Boekjes): Alle kinderen van de jongste jeugd (JJ) en de O12 teams krijgen een individueel verkoopboekje en een online verkooppagina. Op het boekjes staat te naam en een qr code. De qr code kan gescand worden, als mensen dat liever niet doen kunnen ze gebruik maken van de automatische incasso door een blz. van het boekje in te vullen.
  • Super loten: Ben je nou een HCY team, een sponsor of een andere geïnteresseerde dan kan je deze geweldige actie steunen door middel van het SUPERLOT. Je koopt dan in 1 keer 50 loten.
Het leuke is dat er eerste reservering voor een superlot al is gedaan door de VRIENDEN van HCY!!

Agenda
Week 18 september: uitdelen boekjes aan de Jongste Jeugd teams en de O12 teams
23 september: start verkoop
13 november : einde van de verkoopperiode
28 november: trekking grote clubactie

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Ook dit jaar belonen we de loten verkopers. Meer informatie volgt in de komende weken.