Contributie eerste helft seizoen 2023-2024
13 September

Contributie eerste helft seizoen 2023-2024

De facturatie van de 1e termijn van de contributie voor het nieuwe seizoen staat gepland voor de tweede helft van september 2023. De 2e termijn zal volgen in januari 2024. De te innen bedragen kan je vinden op onze website.

Enkele belangrijke tips voor een soepele afhandeling:
  • Zorg dat je gegevens actueel zijn, je bent zelf verantwoordelijk voor de contactgegevens in ons ledensysteem;
  • Zorg voor voldoende saldo op je rekening bij de incasso.
Let op! Heb je nog geen incasso machtiging afgegeven en wil je gebruik maken van € 12,50 korting op de 1e termijn, geef dan uiterlijk 20 september 2023 een incasso machtiging af. Na deze datum worden de facturen aangemaakt en is het niet meer mogelijk om voor de 1e termijn aanspraak te maken op de korting. Een incasso machtiging kan eenvoudig achter de inlog van de website worden afgegeven. Klik hier voor de instructie.

Voor mislukte incasso's of onbetaalde facturen geldt: na 15 dagen ontvang je een herinnering, na 30 dagen de eerste aanmaning, na 45 de tweede aanmaning en na 60 dagen de derde aanmaning. Bij de eerste aanmaning worden incassokosten van € 12,50 in rekening gebracht.

Korting met Ooievaarspas
Ben je in het bezit van een geldige ooievaarspas, dan krijg je korting op de contributie. Bij jeugdleden tot 18 jaar loopt deze korting zelfs op tot 100%. Om de korting te verlenen dien je een afspraak te maken met de administrateur ([email protected]) om je ooievaarspas te laten scannen.

Vragen?
Als je vragen hebt over je lidmaatschap kan je contact opnemen met de ledenadministratie via [email protected]. Voor vragen over de contributie kan je de penningmeester via [email protected] benaderen. Alle overige vragen over bijvoorbeeld de ooievaarspas, de (wijze van) betaling, incasso machtiging, etc. kunnen gesteld worden aan de financiĆ«le administratie via [email protected].