Ga je HCY verlaten? Jammer! Opzeggen graag voor 1 mei!
17 April

Ga je HCY verlaten? Jammer! Opzeggen graag voor 1 mei!Natuurlijk blijf je hockeyen bij HCY! Maar mocht het toch zo zijn dat je volgend seizoen niet meer wil of kan hockeyen: zeg dan je lidmaatschap op voor 1 mei a.s.

Wij vinden het ontzettend jammer als je je lidmaatschap na dit seizoen niet wil voortzetten. Het is nooit leuk om een lid te zien vertrekken. Graag horen we dan ook wat de reden is, mogelijk levert dit zinvolle informatie op waar we als vereniging iets mee kunnen. 

Flexhockey
Maarrr… voordat je dit doet als senior, misschien is Flexhockey wel wat voor jou!
Hoe leuk hockey ook is, soms zijn er periodes waarin het spelen van hockey niet of nauwelijks mogelijk is, omdat andere zaken simpelweg meer tijd en aandacht vragen. Dat betekent niet dat je helemaal niets met hockey kan doen. Integendeel zelfs, juist nu zijn er meer dan ooit mogelijkheden om op jouw gewenste manier te hockeyen. Al die mogelijkheden noemen we samen Flexhockey! Kijk snel of dit voor jou wat is! 

Hoe opzeggen?
Opzeggen kan ALLEEN door een e-mail te sturen naar: [email protected] en vóór 1 mei. Je krijgt dan een bevestiging per e-mail. Coaches, trainers, lijncoördinatoren en commissies zijn natuurlijk graag op de hoogte van je plannen, maar via hen kun je niet officieel opzeggen.

Na 1 mei opzeggen?
Wat gebeurt er als je NA 1 mei het lidmaatschap opzegt? In principe ben je de volledige contributie van het komende seizoen verschuldigd. Bij de teamsamenstellingen rekenen we immers al op jouw lidmaatschap. 
  • Spelers van Heren 1 en Dames 1 kunnen rekenen op coulance als ze uiteindelijk niet het eerste elftal halen en er geen passend alternatief is.
  • ‘Opzeggen onder voorbehoud’ bestaat niet. Je zegt op of je zegt niet op. Leden die hebben ‘opgezegd onder voorbehoud’ worden uitdrukkelijk niet meegenomen in de teamindeling voor het volgende seizoen. 
  • Als je niet weet hoe volgend seizoen er voor jou uit gaat zien door het al dan niet halen van je eindexamens of bijvoorbeeld een stage, neem dan ruim vóór 1 mei hier contact over op met de TC ([email protected]) en informeer de secretaris ([email protected]).
Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk leden een leven lang blijven hockey bij onze mooie club!