Zaalkampioenen gehuldigd
15 Maart

Zaalkampioenen gehuldigd

Dit zaalseizoen waren er maar liefst 9 zaalkampioenen bij HC Ypenburg. Genoeg reden voor een feestje! 

Op zaterdag hebben we al de JO12-1 gehuldigd! Dit is een sportief team, want zondag liepen de jongens de CPC. De JO12-1 is met 27 punten winnaar geworden van de poule, maar maakten het de laatste competitiedag nog behoorlijk spannend voor de coaches en toeschouwers met een gelijkspel tegen Dordrecht.

De MO12-3 zijn met overmacht kampioen geworden, geen enkele wedstrijd verloren. Ook van dit team waren een paar meiden de CPC aan het lopen en hebben de medaille maandag gekregen.

Het combinatieteam, de MO12-12 heeft een knappe prestatie neergezet. In zeer korte tijd zijn deze meiden een echt team geworden. En dat ze goed kunnen hockeyen zagen we wel aan de uitslagen, 10-0 of 13-2 waren geen uitzonderingen.

De meiden van de MO14-2 hebben de coaches en de ouders behoorlijk laten zweten. In de beslissende wedstrijd stonden de meiden in ‘no time’ met 3-0 achter, maar door de juiste spirit heeft MO14-2 er een 3-3 uitgesleept tegen Roomburg met als gevolg dat zij winnaar zijn van de poule.Met 30 punten heeft de MO16-1 met overtuiging het kampioenschap binnen gehaald. Geen wedstrijd verloren, maar drie wedstrijden gelijk gespeeld en maar liefst negen gewonnen.

Een verkeerd ingevulde uitslag strooide bijna roet in het eten voor de MO18-3, maar gelukkig werd die uitslag tijdig door de KNHB aangepast. En in het laatste competitie weekend heeft dit team het kampioenschap binnen gehaald.

Het combinatieteam JO18-11 heeft er een spannend kampioenschap van gemaakt. Nipt poulewinnaar geworden met 23 punten, doordat Leiden onverwacht punten liet liggen.

Dames 2 is met 30 punten poulewinnaar geworden. Met tien gewonnen wedstrijden in de pocket en slechts twee nipt verloren wedstrijden, is dit een klasse prestatie van Dames 2.

En tenslotte het enige zelfsturende team van HCY, Heren 1. Geen coach, geen trainer en geen voorbereidende trainingen in de zaal, maar wel een mooi kampioenschap binnen gesleept. Voor de puntjes die de mannen hier en daar hebben laten liggen is een verklaring: de avond er voor was het gezellig geweest!

Alle zaalkampioenen van HC Ypenburg van harte gefeliciteerd!