Mini van de week bij Heren 1: Arran
30 November

Mini van de week bij Heren 1: Arran

Nadat Arran als trotse supporter al de super spannende Silvercup wedstrijd tegen Ommoord mocht bijwonen, verheugde hij zich al helemaal op het vooruitzicht dat hij met Heren 1 team mee mocht spelen als mini van de week in de wedstrijd tegen Rapid. "Mini zijn is zooo leuk!”

Na een warm ontvangst door de mannen van Heren 1 trok Arran met het team mee naar boven voor de teambespreking.

Bij de warming up was hij al helemaal opgenomen in het team en deed hij enthousiast mee met alle oefeningen.
Er werd nog even intensief getraind op aanvallende passes en slag op goal, waarna Arran klaar was voor zijn debuut in de wedstrijd.

Vol vertrouwen werd de bal uitgenomen en na het scoren van een prachtige eerste goal kon een glunderende Mini het spel met een gerust hart even overlaten aan zijn teamgenoten van Heren 1 ;-)
Die hadden het zwaar in de eerste helft met het eerste doelpunt op naam van Rapid, maar herpakten zich in de tweede helft na een succesvolle strafcorner.

Na afloop ging Arran nog gezellig mee het clubhuis in voor een drankje met het team. Daar kreeg hij een super vet gesigneerd aanvoerders shirt kado en ook nog eens een hele grote poster van de Silvercup wedstrijd met een teamfoto van zijn helden.

Beide kado’s prijken inmiddels aan de muur van de slaapkamer waar een 9-jarig jongetje droomt van de dag dat hij zelf aanvoerder van Heren 1 mag worden.

Dank aan alle mannen van Heren 1 en Rapid die deze mini een geweldige dag hebben bezorgd!