HCY vervangt 2 hockeyvelden!
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Jongens 8E2 HC Pijnacker J8E1
16:00 Uit Meisjes B7 De Kieviten MB4
17:00 Thuis Meisjes A4 HC Schiedam MA4
13 Mei

HCY vervangt 2 hockeyvelden!


Deze zomer is het dan eindelijk zo ver! HCY gaat 2 van haar velden vervangen. Eén zandveld, veld 2 wordt vervangen door een nieuw zandveld naar de nieuwste inzichten en veld 3 wordt vervangen door een waterveld. Tevens wordt het oefenveld vervangen.

Naar verwachting wordt er rond 1 juli 2021 gestart met de werkzaamheden en zijn medio oktober de velden gereed om te hockeyen. Dit alles is afhankelijk van het momentum dat de gemeente de opdracht gunt aan de aannemer en uiteraard de planning van de aannemer zelf. Op dit moment dus nog veel onzekerheden en vooral afhankelijkheden.

Gedurende de werkzaamheden heeft HCY slechts veld 1 tot haar beschikking. Het is daardoor niet mogelijk om alle trainingen en competitiewedstrijden op HCY te laten plaatsvinden. Er wordt gezocht naar alternatieve locaties en mogelijkheden. Er zal van alle teams en spelers dus enige flexibiliteit worden gevraagd tijdens de renovatiewerkzaamheden.

Om te zorgen dat alle teams toch kunnen trainen bij de start van het nieuwe seizoen in september en HCY ook gewoon kan deelnemen aan de voorcompetitie, is er een projectgroep opgericht. Deze projectgroep onder leiding van Renée Hoiting, gaat aan de slag voor alle teams en zal iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden van de stand van zaken van de werkzaamheden en de gevolgen daarvan voor de teams. Hou daarom de nieuwsbrief en de website in de gaten.

Heb je een goed idee, ben je bang dat wij iets over het hoofd zien of wil je iets kwijt over de veldrenovatie? Neem dan contact op met Renée Hoiting, [email protected].