Nieuwe oproep CC's
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Jongens 8E2 HC Pijnacker J8E1
16:00 Uit Meisjes B7 De Kieviten MB4
17:00 Thuis Meisjes A4 HC Schiedam MA4
13 Mei

Nieuwe oproep CC's


Corona-coördinatoren noodzakelijk om HCY open te houden

Was het in het begin nog wel leuk om de rol van corona-coördinator (CC) op te nemen en daarmee nog eens op de club te kunnen zijn, inmiddels is die lol er wel vanaf. Voor iedereen. Dat merken we aan de reacties van de teammanagers die steeds meer moeite hebben om de CC’s vanuit hun team te regelen.

Helaas is de situatie zo dat CC’s nog steeds nodig zijn. Als we controle krijgen en er is geen corona-coördinator dan hebben zij het recht om de club per direct te sluiten, voor zolang als de coronamaatregelen van kracht zijn. In dat geval kan niemand meer trainen en kunnen er ook geen onderlinge wedstrijden worden gespeeld. En dat net nu er eindelijk wat versoepelingen plaats gaan vinden.

Laten we met de haven in zicht nog even volhouden! Help de teammanagers om de CC rol (1x per ca 3 weken gedurende 1-1, 5 uur) met elkaar (bij toerbeurt) in te vullen en het zodoende voor iedereen mogelijk te maken om te kunnen blijven hockeyen. Dwing de teammanagers niet om hier uiteindelijk een schema voor op te moeten stellen. Of, en dat willen we helemaal te allen tijde voorkomen, dat teams die structureel geen CC aanleveren dan helaas zelf voorlopig ook niet meer kunnen trainen of wedstrijden kunnen spelen.

Zonder hulp van de ouders kunnen we niet hockeyen. Een schema is opgesteld en wordt iedere twee weken bijgewerkt. De teammanagers en lijnco’s hebben toegang tot deze link.

Alvast super bedankt voor jullie medewerking!