Vrienden van HCY

Vrienden van HCY

De vrienden van HCY hebben allemaal een band met HCY. Omdat ze er zelf hockeyen, of hebben gehockeyd, of omdat hun kinderen of andere familieleden lid zijn. En omdat ze HCY een warm hart toedragen. Iedereen die zich op wat voor manier dan ook verbonden voelt, kan lid worden van de Vrienden van HCY. Bedrijven die een financiƫle bijdrage willen leveren, worden verzocht contact op te nemen met de sponsorcommissie van HCY.

Wat doen de Vrienden van HCY?

De vrienden van HCY is een groep mensen die los van de begroting van HCY wil bijdragen aan de ontwikkeling van de club. De Vrienden van HCY willen de hockeysport binnen HCY bevorderen en veraangenamen door het realiseren van projecten. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van nieuw meubilair in het clubhuis, touwen voor veldafscheiding, mobiele tribunes, het plaatsen van fietsenrekken, technische innovaties etc. Projecten waar iedereen binnen HCY van profiteert, van jong tot oud, van breedte tot selectie. Het bestuur van HCY ondersteunt dit initiatief voor 100%.

Hoe werkt het?

Voor 100 euro per jaar ben je lid van de Vrienden van HCY en beslis je mee over de wijze waarop wij HCY ondersteunen. Het bestuur van de Vrienden van HCY organiseert jaarlijks een bijeenkomst voor alle vrienden. Die bijeenkomst staat in het teken van vriendschap en het bespreken van de projectvoorstellen die door de vrienden zijn ingediend. Gezamenlijk kiezen wij dan het initiatief waarmee wil HCY ondersteunen. Alle vrienden denken en beslissen dus mee!

Inschrijven kan door dit formulier te downloaden en ondertekend te sturen naar: [email protected]


Vrienden van HCY