toernooien

toernooien

Wat is er nu leuker dan een toernooi spelen? De hele dag met je team gezellig hockeyen! Daarom organiseert HC Ypenburg tijdens de tweede helft van het veldseizoen verschillende leuke toernooien. Het aanbod verschilt per jaar. Van losse toernooien, zoals het spetterende D-toernooi tot onze vaste succesvolle toernooien, zoals de Panne competitie en het Circustoernooi.

Een toernooi organiseren is super leuk! Elke jaar is er weer een groep ouders die samen met de lijncoördinator, ondersteund door de toernooicommissie enthousiast aan de slag gaat om een succesvol, maar vooral leuk toernooi voor zijn of haar lijn te organiseren. Je krijgt hierbij de ruimte om het toernooi op jouw manier te organiseren. En wat geeft nou meer voldoening dan een grote groep kinderen of volwassenen te zien genieten van een mooie hockeydag.

Jaarlijks organiseren we de volgende toernooien:
De jongste jeugddag (vanuit de knhb)
Het F toernooi
Het E toernooi
Het Familietoernooi

Zoals je ziet, staat niet voor elke lijn een toernooi op het programma. Maar geen nood! Wil jij een toernooi in jouw lijn? Neem contact op met de toernooicommissie en zijn helpen je graag bij de organisatie van het toernooi voor jouw lijn.

De volgend toernooien staan voor 2020 op het programma:

De KNHB Jongse Jeugddag met als thema "Landen"

De jaarlijkse en verplichte jongste jeugddag vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 juni 2020. Dit toernooi voor de tweedejaars F-jes en voor en de eerste en tweede jaars E-teams is de afsluiting van de competitie. Je speelt nog een keer tegen de teams die je in de competitie bent tegengekomen. Het thema voor 2020 is "Landen".

De exacte invulling zal per vereniging verschillen. De KNHB bepaald welk team er bij welke vereniging speelt. Je ontvangt via de ontvangende vereniging tegen die tijd nadere informatie over de dag. Je hoeft je voor dit toernooi niet op te geven. Dit afsluitende toernooi is namelijk onderdeel van de competitie en daarom is elk team ook verplicht mee te doen aan dit toernooi.

Het circus F toernooi

Op zaterdag 27 juni 2020 vindt het altijd gezellige F-toernooi plaats op HC Ypenburg.
We sluiten dit seizoen af met de jaarlijks terugkerende Circus F toernooi.
Dit toernooi is voor zowel de eerste als de tweedejaars F-jes.

Wat is een circus zonder clowns, acrobaten, tijgers en leeuwen?
Kom als team verkleed als je favoriete circusact, maak er iets leuks en creatiefs van! De leukste/creatiefste teams maken kans op een leuke prijs.

We gaan er vanuit dat alle HCY teams meedoen met dit toernooi, er heeft immers nog nooit een team niet meegedaan.
Ook als je van een andere vereniging bent kan je je inschrijven.
Naast leuke wedstrijden zorgen we voor een lunch, een circusstormbaan, limonade en nog meer verrassingen.

De kosten voor de deelname zijn €75,00 per team
Schrijf je in via: www.hcy.nl/F-toernooi-2020

Het olympische E toernooi

HCY organiseert een weergaloos E-toernooi. Alle eerstejaars (E6-tallen) en tweedejaars E (E8-tallen) zijn van harte welkom. Ook startende E8-tallen kunnen deelnemen aan dit toernooi! Onder startende E8-tallen verstaan we eerstejaars E teams die het leuk vinden om alvast 8 tegen 8 te spelen.

Programma
We starten met een heuse Olympische openingsceremonie. Naast hockeyen, gaan we ook leuke andere Spelen doen. En let op! Ook het HCY journaal is aanwezig, dus wie weet word je team zomaar geïnterviewd. Als klap de vuurpijl, mogen de HC Ypenburg tweedejaars E teams blijven slapen in het Olympisch dorp van HC Ypenburg en een spectaculair avondprogramma meemaken. Zijn jullie er ook bij?

Het Olympische E-toernooi start om 10.00 uur en de borrel is om 15.00 uur afgelopen.

Kosten
De kosten voor deelname aan het olympisch E-toernooi inclusief lunch en diverse lekkernijen bedragen:
- €90,00 per E6-team (bij 9 spelers en 2 begeleiders)
- €110,00 per E8-team (bij 11 spelers en 2 begeleiders)
- €7,50 Sleepover per deelnemer

Per E8 team van HCY dat blijft slapen verwachten we ook 2 begeleiders die gezellig blijven logeren.

Inschrijven doe je via:
https://www.hcy.nl/E-Toernooi
Aan het einde van dit formulier krijg je een ideal link. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Wij sturen een bevestiging van de inschrijving.

Het Familie toernooi

Zondag 30 augustus 2020 gaat het weer gebeuren, de gezelligste start van het nieuwe hockeyseizoen.
Het familietoernooi gaat om gezelligheid en iedereen kan meedoen. Of je wel of niet kunt hockeyen, dat maakt niet. Het Familietoernooi draait om een super gezellige dag met veel HCY-ers, hun familie en vrienden.

Afgelopen jaren hebben Melanie, Hugo en Maaike met zeer veel plezier het familietoernooi georganiseerd. Maar het is nu tijd dat een nieuw team dit gaat overnemen. Meld je snel aan om dit gezellige toernooi dit jaar te organiseren. Want het zou toch zonde zijn als het familie toernooi dit jaar niet wordt georganiseerd!.

Organiseer jij het Familie toernooi op 30 augustus 2020? Mail dan naar [email protected]