jongensb1.jpg terrasmeubilair.jpg jongstejeugdcopy.jpg Foto test.jpg veld1.jpg esmeelooijen.jpg mb1kampioen2014.jpg wkveld.jpg image.jpg sakemetjb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Stage bij HCY


HCY erkend leerbedrijf
Hockeyclub Ypenburg is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkende stageplek. 

SBB is de instantie die er zorg voor draagt dat stageplekken de eigenschappen bezitten om voor een juiste begeleiding te zorgen.

Jaarlijks kunnen studenten van onder andere de ROC Mondriaan school voor Lifestyle, Sport en Bewegen en de HALO stage lopen bij HCY. Door de trainingen te verzorgen, maar ook door activiteiten naast het training geven: begeleiden toernooien, fluiten en wedstrijdtafel.

Maatschappelijke stage middelbare school
Maatschappelijke stages zijn verplicht voor alle middelbare scholieren van Nederland. Tijdens de stage doen jongeren ervaring op met vrijwilligerswerk. De stage kan bij allerlei instellingen gelopen worden. Hierbij valt te denken aan verzorgingstehuizen, gehandicapteninstellingen en -niet in de laatste plaats- sportverenigingen.

Moet je voor school maatschappelijk stage lopen; doe dat dan op je eigen sportclub HCY als trainer of assistent-trainer; HCY is jouw plek!

De stages worden begeleid door de Jongste Jeugdcommissie.

Voor aanmelden en vragen kun je terecht bij: [email protected]