Het was weer een mooie dag!
Ev 11 Juli

Het was weer een mooie dag!De derde Grote HCY-dag kan een succes genoemd worden. Een dag vol gezelligheid, vermaak, clinics, kraampjes, eten. Kortom een gezellige boel. Gelukkig zat het weer ook mee.De vrijwilligersparade leverde ook een gezellige drukte op. Alle vrijwilligers zijn dit jaar ‘Vrijwilliger van het jaar’ en werden daarom via de rode loper in het zonnetje gezet met een Hawaii-krans, een glas prosecco, consumptiebonnen en een lekkere hamburger van BBQ Exclusief. Het onthulde doek met het HCY-logo in mozaïek hangt inmiddels aan het clubhuis, zodat de meer dan 200 foto’s van dichtbij bewonderd kunnen worden. Daarna werden de kampioenen H1, JA1, JD4 en Trim 3 ook via de rode loper gehuldigd. Ook werd stil gestaan bij de ‘Helden van HCY’, een nieuwe categorie in onze EregalerijOok was er tijd voor afscheid. Bijvoorbeeld van Frans Walraven van Sport2000 Nootdorp. Frans is 15 jaar sponsor geweest van HCY en draagt de winkel deze maand over aan een opvolger. Ook werd afscheid genomen van de vrijwilligers van de feestcommissie, die de afgelopen jaren allerlei feesten voor HCY hebben georganiseerd.Daarna konden eindelijk de Old Stars en de Heren1 het veld op. Een mooie titanenstrijd volgde, die uiteindelijk door de Heren1 is gewonnen met 3-1. Dat was te zien op het scorebord, dat eindelijk na lange tijd weer was gemaakt.

Op het terras was intussen een gezellige borrel gaande, DJ DAF zorgde voor de muzikale omlijsting. Grote dank ook aan de barcommissie die de handen vol heeft gehad aan de vele bestellingen! Daarna hebben we met z’n allen gekeken naar de Leeuwinnen op het witte doek. Helaas hadden we het verloop van die wedstrijd niet helemaal in de hand.Een grote groep vrijwilligers is erg druk geweest met de voorbereiding en uitvoering:

Op het oefenveldje heeft MAV (Meer Actieve Vrijwilligers) de hele dag grote groepen mensen te woord gestaan en alles daar in goede banen geleid. Dank aan Monique, Marianne Jan-Willem en Arianne! 

Ook willen we graag Maarten en de grote groep vrijwilligers bedanken die de clinics hebben begeleid, voor popcorn en suikerspinnen hebben gezorgd en namens nieuwe shirtsponsor Osaka de hockeyers hebben begeleid naar een zo hoog mogelijke score bij het Osaka gatendoek.

Walter en de keepers bedankt voor het begeleiden van de shoot-outs. Grote groepen stonden te popelen om de keeper genadeloos te passeren en te scoren.

Streethockey liet ook knappe tricks met de hockeystick en bal zien. Knap hoe dat werd nagedaan door verschillende spelers.

De Veteranen hadden een stormbaan geregeld, die door veel jonge leden werd uitgeprobeerd. Dank aan de Veteranen die de stormbaan hebben begeleid.

We willen graag onze sponsoren van harte bedanken voor het mede mogelijk maken van deze dag. We zagen gezellige drukte bij de aanwezige kramen en catering.

En dan nog de organisatie van de Grote HCY-Dag 2019 die hierin vele uren in de voorbereiding hebben gestoken: Mirjam Hijman, Tom van Poecke, Martijn Ramekers, Sanne Stigter, Michiel Rap, Judith Achterberg en Albert Goense

We hebben heel veel blije gezichten gezien en hopen dat iedereen een leuke dag heeft gehad. Mocht je nog suggesties hebben voor de volgende Grote HCY-dag, stuur die dan naar [email protected], wellicht kunnen we ze volgend jaar meenemen.

Je kunt alle foto's terugvinden in het fotoboek (via de site) of via deze link.

Rest ons nog iedereen een hele fijne vakantie te wensen! Tot het volgende seizoen!