De Grote HCY dag komt er weer aan!
Ev 26 Juni

De Grote HCY dag komt er weer aan!De gezelligste dag van het jaar is sportief en ook al de start van het nieuwe seizoen met alle teams! We gaan er dan ook van uit dat alle HCY-teamleden aanwezig zijn op deze mooie clubdag. Wat gaan we doen?

Op zondag 7 juli a.s. kan je kennismaken met jouw (nieuwe) teamleden. Net als vorige jaren maken de ouders kennis met elkaar op het kleine veldje. Daar kunnen App groepen worden aangemaakt en met elkaar worden afgesproken wie wat doet voor het team. Maar, niet minder belangrijk, ook aangeven wie iets kan doen voor de club. HCY bestaat voor, maar vooral ook door de leden. En er zijn vrijwilligers nodig!! Op het kleine veld lopen zondag vrijwilligers (!!) rond om toelichting hierover te geven en om hopelijk een boel nieuwe vrijwilligers te registreren, zodat alles volgend jaar wederom op rolletjes zal lopen binnen onze mooie club.

De teams gaan natuurlijk lekker op de hockeyvelden aan de slag op dat moment. Op veld 1 zijn er voor de F, E en D-jeugd clinics en voor C, B, A en senioren zijn er shoot-outs en een heuse urban hockey clinic. Op veld 2 kan je testen hoe hard je kan slaan en op veld 3 kun je lekker al je energie gebruiken op het luchtkussen van onze sponsor Picnic.

Voor de eerste jaars-Fjes doen we het dit jaar iets anders. Zij zijn met hun ouders vanaf 11 uur welkom op veld 2, waar zij lekker relaxed wat leuke clinics gaan doen, om al een paar coole tricks te leren voor het volgend seizoen. Die clinics duren tot 12 uur. Daarna kan iedereen nog even lekker springen op veld 3.

Natuurlijk kom je in je HCY-outfit op deze dag! Er wordt 7 juli een mooie plek met speciale boodschap ingericht waar elk team een ‘teamfie’ kan maken. Dat is natuurlijk het allerleukst als jouw hele team compleet is! In het onderstaande schema kan je zien hoe laat je met jouw nieuwe team wordt verwacht.

Tijdblok

Kleine veld

Veld 1

 

 

 

11.30-12.00

Ouders JF1, JF2, MF1, MF2, MF3, MF4 en MF5

Clinic JF1, JF2, MF1, MF2, MF3, MF4 en MF5

12.00 – 12.30

Ouders JE3, JE4, JE5, ME5, ME6, ME7, ME8, ME9

Clinic JE3, JE4, JE5, ME5, ME6, ME7, ME8, ME9

12.30-13.00

Ouders JE1, JE2, ME1, ME2, ME3, ME4

Clinic JE1, JE2, ME1, ME2, ME3, ME4

13.00 – 13.30

Ouders MD1, MD2, MD3, MD4, MD5, MD6

Clinic MD1, MD2, MD3, MD4, MD5, MD6

13.30 – 14.00

Ouders MD7, MD8, JD1, JD2, JD3, JD4

Clinic MD7, MD8, JD1, JD2, JD3, JD4

14.00 – 14.30

Ouders JC1, JC2, JC3, JC4, MC1, MC2

Shoot-outs en urban hockey voor C, B, A en seniorenteams

14.30 – 15.00

Ouders MC3, MC4, MC5, MC6, MC7

Shoot-outs en urban hockey voor C, B, A en seniorenteams

15.00 – 15.30

Ouders alle A, B en seniorenteams

Shoot-outs en urban hockey voor C, B, A en seniorenteamsSponsors
Natuurlijk is ook dit jaar de Rabobank weer als een van onze grote sponsoren aanwezig. En natuurlijk is aan de inwendige mens ook weer gedacht. Wat te denken van een kopje koffie of een lekker ijsje van IJssalon Fanielje of een heerlijke hamburger bij Barbecue Exclusief. Verder zijn er fraaie aanbiedingen van onder andere Sport2000. De Sport BSO is natuurlijk weer aanwezig en je kunt bitjes happen in de stand van SPTL, En niet te vergeten, natuurlijk zijn de dames van ByBelle ook weer aanwezig! Let op! De koffie en ijsjes kunnen alleen cash worden afgerekend.

Fiets
Kom vooral op de fiets, want als al onze leden met de auto komen gaat dat niet passen op het parkeerterrein en zo beperken we ook eventuele overlast voor de buurt. Op het parkeerterrein wordt een van de drie vakken afgezet voor fietsen.

Afsluiting
De dag wordt afgesloten met de huldiging van de kampioenen en de presentatie van …… iets nieuws. Daar moet je bij zijn! Daarna gaan we kijken naar een aantal naar verwachting spectaculaire wedstrijden tussen de Heren-Old Stars tegen de H1 en de Dames Old Stars tegen de D1. Dit wil je niet missen!

Hulp
Om deze dag tot succes te maken kunnen we nog wat helpende handjes gebruiken. Dat hoeven niet alleen ouders te zijn, ook als (ouder) jeugdlid kunnen we je hulp goed gebruiken. We zoeken mensen die kunnen helpen bij de opbouw, het begeleiden van de clinics, keepers voor de shoot-outs, popcorn, suikerspinnen etc.etc. Heb je zin om te helpen stuur dan een mail naar [email protected]

Met elkaar maken we er een geslaagde dag van zodat ook jij goed voorbereid bent op seizoen 2019-2020!  Vorige jaren waren de weergoden ons zeer goed gezind en we hopen natuurlijk op weer zo’n prachtige dag! Bij slecht weer gaat de dag niet door. Dat zullen wij dan natuurlijk op tijd communiceren.

Mocht je vragen hebben stel ze dan vooral. Dit kan via [email protected].

We zien je zondag de 7e!

De Grote HCY Dag commissie