hagel.jpg terrasmeubilair.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg esmeelooijen.jpg wkveld.jpg veld1.jpg sakemetjb1.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG image.jpg rijp.jpg jongstejeugdcopy.jpg mb1kampioen2014.jpg jongensb1.jpg

Crowdfunding
Mobiele Tribune

Klik hier om te doneren
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Bijeenkomst voor trainers, coaches en teammanagers

maandag 18 november 2019   |   19:00 - 21:00   |   bestuurskamer

Bijeenkomst over Gedragscode i.s.m. Vertrouwenspersoon

Zowel op maandag 18 november als op donderdag 21 november organiseert HCY in samenwerking met de Vertrouwenscontactpersoon een avond voor trainers, coaches en teammanagers over
Veiligheid, gedrag van kinderen en ouders en jouw rol.

 

Als trainer, coach en teammanagerkrijg je met van alles te maken. Mooie overwinningen, trotse kinderen, maar ook met gefrustreerde ouders, twijfels over veiligheid en misschien wel (seksuele) intimidatie. Met deze zaken kun je terecht bij de Vertrouwenscontactpersoon (VCP). Op dit moment zijn er 2 beschikbaar voor HCY: Margot Snelders en MaschaKamphuis.Zij bieden een luisterend oor, behandelen je (verhaal) met respect, werken vertrouwelijk, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp.

HCY wil alle trainers, coaches en teammanagers de gelegenheid geven om nader kennis te maken met de VCP en wat zij doen. Daarnaast is er ook aandacht hoe de HCY Gedragscode in de praktijk werkt? Wat kan je ermee en waarom is het nodig? Met praktijkvoorbeelden en vooral veel ruimte voor jullie vragen en dilemma’s. Check deHCY gedragscodeof de introductie van deVCP’svia de (blauwe) link of op de site onder Regels en Beleid.

Je kunt kiezen welke avond je het beste past: of maandag 18 november of donderdag 21 november aanstaande. Graag aanmelden voor één van deze data via [email protected] Opde avond zelf starten we in het clubhuis om 19:30 uur, inloop vanaf 19:00uur.

We hopen je te ontmoeten!

 

Margot en Mascha