URGENT: PENNINGMEESTER GEZOCHT!
15 Mei

URGENT: PENNINGMEESTER GEZOCHT!

De huidige penningmeester Iwan van der Wijst heeft in de ALV van oktober 2023 aangegeven bij de eerstvolgende ALV af te treden. De volgende ALV is op 11 juni 2024. Tot op heden is het nog niet gelukt om een opvolger te vinden.

We doen een dringend beroep op de leden met een financiële achtergrond of affiniteit om deze rol - eventueel ad interim - in te vullen. Iwan zal uiteraard zorgen voor een warme overdracht.  

Lijkt het jou wat? 

Vind je het leuk om met cijfers om te gaan en voel je je verbonden met HCY? Dan is deze functie een leuke uitdaging. Het is belangrijk dat de geldstromen van de vereniging goed georganiseerd zijn en dat de vereniging financieel gezond is. Als penningmeester van HCY word je lid van het (dagelijks) bestuur en ben je het financiële geweten binnen het bestuur. 

Je werkt nauw samen met de administrateur en het administratiekantoor die de financiële administratie op orde houden en de contributie inning en betalingen verzorgen. Je controleert de werkzaamheden en stuurt aan waar nodig. 

Benieuwd welke taken er bij deze rol horen? 
  • Het opstellen en bewaken van de begroting.
  • Gezamenlijk met de administrateur het opstellen van de jaarrekening.
  • Toezien op de effectiviteit en efficiency van de financiële administratie.
  • Het afleggen van verantwoording over het gevoerde financiële beleid richting kascontrolecommissie en Algemene Ledenvergadering.
  • Het onderhouden van contacten met de administrateur, bankiers en verzekeraars. 
 Waar is HCY naar op zoek?

We zoeken iemand met hart voor HCY. Daarnaast beschik je over financiële deskundigheid en vaardigheden. Je kan analytisch denken en bent accuraat. 1x per 2 weken ben je aanwezig bij de bestuursvergadering. 

Neem contact op met [email protected] bij interesse of meer info.