Niham blijft samenwerken met HCY
30 November

Niham blijft samenwerken met HCYNiham heeft de samenwerking met HCY voor 3 jaar verlengd. HCY en Niham hebben al een langdurige sponsorrelatie, die onder andere bekend staat om de geroemde Volvo clubbonussen. 

Niham is met drie vestigingen de officiële Volvo-personenwagen-dealer voor regio’s Haaglanden, Zoetermeer, Westland & Delfland. Niham is naast Volvo ook leverancier van Polestar, Lynk & Co, XEV.

Het logo van Niham schittert op onze nieuwe clubshirts. Marcel Verbraak, voorzitter sponsorcommissie: "We zijn trots dat Niham zich langdurig inzet voor onze mooie club. Ook is het mooi om te zien dat ons nieuwe shirt een prominente plek heeft gekregen in de showroom van Niham in Forepark (Tiber 1)”.

Marc van Snippenburg, commercieel directeur Niham en CarmenLease: "We zijn blij dat we HC Ypenburg ook de komende jaren mogen ondersteunen. Niet alleen als hoofdsponsor, maar ook weer met de Volvo clubbonus. Volvo investeert al 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport, niet alleen nationaal, maar ook op lokaal niveau”.

Wat houdt de Volvo Clubbonus ook alweer in? HCY ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van HCY. Daarnaast geeft Volvo Car Nederland ook € 500 bonus aan HCY bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van HCY. Voor meer informatie, zie onze website