Grote Club Actie is groot succes!
30 November

Grote Club Actie is groot succes!Voordat we aan het nieuwe jaar voor de Grote Clubactie beginnen bedenken we wat het streefbedrag moet zijn. Dit jaar was er heel hoog ingezet: €7.500. Dit bedrag is al wel een keer eerder gehaald: maar het was toch wel een hoge inzet. 

Ondanks dat er totaal binnen de jongste jeugd en de O12 lijn minder kinderen zijn hebben jullie echt heel jullie beste gedaan en zijn we zelfs over de €7.500 heen gegaan. Het exacte bedrag maken we tijdens de prijsuitreiking aan jullie bekend. De datum voor deze uitreiking volgt spoedig.

We hebben binnen de O10 lijn echt een mega top verkoper: Zij heeft 200 loten verkocht.

In totaal hebben we aan bijna 300 kinderen boekjes uitgedeeld en 160 kinderen hebben 1 of meer loten verkocht. We zijn super trots!

Een deel van het geld hebben we al besteed aan de nieuwe picknickbanken: Na de zaal kunnen we daar lekker de derde helft aan spelen.

De individuele loten verkopers die 20 loten of meer verkocht hebben krijgen een persoonlijk mailtje met de uitnodiging voor de uitreiking.

We danken  de Vrienden  van HCY voor het kopen  van het Superlot.

En dan moeten we nog 1 groep prijswinnaars bekend maken….. De teamprijzen. Vorig jaar hebben we maar 1 teamprijs kunnen uitdelen. Dit jaar zijn dat er 2! 

MO10-3 en MO12-2

Gefeliciteerd met jullie teamprijs!

Nogmaals dank voor jullie hulp en tot bij de prijsuitreiking!
Robbert en Maaike