De zaalcompetities worden weer hervat!
26 Januari

De zaalcompetities worden weer hervat!

Tijdens de persconferentie van 25 januari jl. zijn er versoepelingen aangekondigd. Hierdoor is het mogelijk de zaalcompetitie te hervatten. HCY is blij met dit besluit en zal met haar zaalteams, E-lijn, junioren en senioren, dan ook deelnemen aan deze competitie. Ook de MidWinterCompetitie van de 2e jaars F op het veld, gaat alsnog van start.

Trainen in de zaal
Alle zaalteams hebben afgelopen week hun keuze gemaakt, trainen in de zaal, trainen op het veld of beide. Nu de zaalcompetitie wordt hervat, is het niet mogelijk om alsnog aanspraak te maken op de zaalruimte, als je eerder had aangegeven daarvan geen gebruik te maken. Wel zijn er nog enkele losse uren beschikbaar, heb je een trainer en wil je hiervan gebruik maken? Mail dan [email protected]

Weekend activiteiten op het veld
Nu vele teams weer deelnemen aan de zaalcompetitie, zal HCY geen alternatief organiseren voor onderlinge wedstrijden op het veld. Elk team kan zelf veldreserveringen doen bij de [email protected] voor onderlinge wedstrijden, maar ook voor wedstrijden tegen andere clubs.

Veld 1 en 3
Op dit moment is het water afgesloten en is het niet mogelijk de velden 1 en 3 te beregenen. Het kan dus voorkomen dat de velden niet nat genoeg zijn en daardoor niet bespeelbaar. Een reservering voor veld 1 en 3, is daarom altijd onder voorbehoud.

De versoepelingen
Naast dat de competitie weer wordt hervat, zijn er ook andere versoepelingen die van toepassingen zijn op HCY.
  • Publiek is weer welkom bij wedstrijden. Bij binnen locaties moet iedereen boven de 18 jaar een Corona Toegangs Bewijs (CTB) tonen en moet een mondkapje dragen.
  • Het CTB is verplicht bij gebruik van binnen voorzieningen, zoals het clubhuis, de kleedkamers en de toiletten.
  • De horeca in het clubhuis is in het weekend dicht. Doordeweeks is de horeca tot 22:00u open.
De maatregelen
Ook zijn er nog steeds maatregelen van kracht. Dit zijn:
  • Bij klachten blijf je thuis!
  • Hou 1,5 meter afstand.
  • Mondkapjes zijn verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar in alle publieke binnenruimtes.
  • Was vaak je handen.
Check altijd de te bezoeken locatie voor aanvullende maatregelen, dit om teleurstellingen te voorkomen.