Barcommissie
9 September

Barcommissie

ver·eni·ging (de; v; meervoud: verenigingen) vrijwillige organisatie van een aantal personen

Aankomend weekend gaan we na een lange periode van rust weer van start. Zaterdagochtend voor de wedstrijd een bak koffie, nog even snel ontbijten met een tosti of een beker limonade en een broodje na de wedstrijd. Alles kan op HCY.
Aankomende tijd lopen jullie echter het risico om voor een dichte bar te komen staan. De reden; de barcommissie heeft een chronisch gebrek aan leden. Daarom zoeken we mensen die maximaal drie keer per kwartaal. in het weekend, 3 uurtjes achter de bar kunnen staan om de barouders te begeleiden, de bar te bemannen en mee te denken over het assortiment of acties. Eénmaal ingewerkt zullen jullie ook openen en sluiten.

De barcommissie is een enthousiaste groep van vrijwilligers die hart voor de club heeft. Deze gastheren en vrouwen van de club zijn onmisbaar voor een geslaagd bezoek aan onze mooie vernieuwde complex en clubhuis. Naast de reguliere bardiensten komen we één of twee keer per jaar samen voor een borrel, proeverij en uitleg. Ook de bardiensten tijdens de feestjes zijn zeer gewild.

Op vrijdag 17 september a.s. is er vanaf 19:30 uur een informatie (half)uurtje gevolgd door een bijeenkomst van de barcie met een wijnproeverij. Hierbij zullen we de witte wijn gaan kiezen die we het komende seizoen gaan schenken en serveren we een (borrel)hapje. Hier kan je ook de huidige leden het hemd van het lijf vragen.
Om te voorkomen dat onze bezoekers voor een dichte deur komen te staan vragen wij om jullie massaal op te geven voor de barcommissie en de informatieavond. Dit kan vóór 16 september via [email protected]

Mocht je interesse hebben om voor een vergoeding op reguliere basis de bar en keuken te bestieren komen we ook graag met je in contact.  (vanaf 18 jaar en ouder)