Blog uit de bestuurskamer
24 Juni

Blog uit de bestuurskamer
Beste HCY vrienden,

Na een lange periode waarin onze bewegingsvrijheid beperkt was, is het de hoogste tijd om vooruit te kijken naar meer vrijheid en blijheid!
Doordat we in rap tempo massaal zijn gevaccineerd worden de beperkende Corona maatregelen versneld afgebouwd. Vanaf komende zaterdag 26 juni mogen we zelfs weer wedstrijden bezoeken en bezoekers ontvangen op de club. Echter, voor het publiek is het door de veldrenovatie alleen mogelijk om aan de terraszijde te kijken, natuurlijk wel met inachtneming van de basisregels, zoals 1,5 meter afstand. Om die reden verzoeken wij jullie om de wedstrijden zoveel mogelijk buiten het hek te bekijken. Naast het feit dat je de wedstrijd beter kunt zien, is handhaving van de regels makkelijker uit te voeren. 

Houd daar svp rekening mee en wees alert. Ook zullen er nog steeds Corona coördinatoren zijn om ons scherp te houden. Maar desondanks is het tijd om vooruit te kijken!

Teamindelingen 2021/2022
Op zondag 27 juni worden de nieuwe teams achter de login bekend gemaakt. De teams zijn samengesteld in nauw overleg tussen trainers/coaches, TC , lijnco√∂rdinatoren en HTZ. Er is weer veel tijd en energie gestoken in het zorgvuldig samenstellen van passende teams. Wij spreken dan ook onze dank en waardering uit voor al het werk dat hier door alle betrokkenen in de afgelopen periode aan is besteed! 
Vanaf de bekendmaking gaan we dan ook in de nieuwe samenstellingen trainen en oefenwedstrijden spelen.  Zo kunnen we ons goed voorbereiden op de competitie die naar verwachting in het weekend van 4 of 11 september begint en daar kijken we allemaal enorm naar uit!

Vervanging veld 2, 3 en 4 (inslagveld)
Zoals je ongetwijfeld hebt gezien, is de renovatie van veld 2, veld 3 en veld 4 (inslagveld) in volle gang. We hopen dat we rond de start van de competitie onze nieuwe velden in gebruik kunnen nemen en houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Vacatures
Om de ontwikkeling van hockeyplezier toekomstbestendig te houden is de rol van vrijwilligers cruciaal. Alleen samen en met elkaar komen we er. 
Ons verzoek aan jullie is om eens goed te kijken naar de vacatures die openstaan. Kijk hierin goed waarin jij je steentje kunt bijdragen. We hebben je namelijk hard nodig! 
Doe je mee?
 
We wensen jullie in de laatste weken voor de zomervakantie veel plezier toe, eerst komend weekend met de afsluiting in de oude teamsamenstellingen en vanaf maandag in de nieuwe teamsamenstellingen.  

Sportieve groeten,
Het bestuur