Zondag a.s. wordt de teamindeling 2021/22 gepubliceerd
23 Juni

Zondag a.s. wordt de teamindeling 2021/22 gepubliceerd

De Technische Commissie is samen met de lijncoördinatoren, trainers en coaches de afgelopen periode intensief bezig geweest om een goede en evenwichtige indeling van de teams te maken. En zijn daarbij heel zorgvuldig verschillende criteria gehanteerd, afwegingen en keuzes gemaakt. In dit bijzondere jaar is er gelukkig volop getraind en zijn er onderling voldoende wedstrijden gespeeld om een goed beeld van onze jeugdleden te krijgen. Er zijn daarbij de nodige evaluatiegesprekken gevoerd met betreffende trainers en coaches over de ontwikkeling van de spelers het afgelopen seizoen.

Vragen over de teamindeling
Als de indeling anders is dan gedacht of gehoopt, laat het in ieder geval een nachtje bezinken. Mochten er alsnog vragen zijn, dan kunnen deze tot en met maandag 5 juli naar [email protected] worden gemaild.

Ga niet mailen, appen of bellen met coaches, trainers, lijnco’s of individuele commissieleden! Vragen die via deze weg binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.
We staan uiteraard wel open voor feedback, ervan uitgaande dat deze constructief en respectvol is naar onze HCY-vrijwilligers die de afgelopen periode heel veel privé-uren hebben gestoken in het goed en zorgvuldig samenstellen van de teams.

Waar zijn de teamindelingen te vinden?
De teamindeling voor het seizoen 2021-2022 staan vanaf zondag om 20:00u achter het beveiligde gedeelte van de website. Log hiervoor in met je eigen lidnummer en wachtwoord en klik daarna op Club-Documenten-Teamindelingen.