Wat gaan we in de weekenden van april en mei doen
8 April

Wat gaan we in de weekenden van april en mei doenNu corona ons toch nog langer in haar greep houdt, hebben we nagedacht over de invulling van het hockey in de weekenden in April en Mei.

Voor de junioren en de jong senioren geldt dat teams tot de meivakantie zelf onderlinge wedstrijden organiseren.

Als er teams zijn die hier ondersteuning bij willen om weer eens tegen een ander team te spelen, dan kan de teammanager contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat ([email protected] hcypenburg.nl).

Vanaf 15 mei gaan we weer voor drie weken activiteiten organiseren. Hierbij denken we aan een team battle, touch-rugby en/of voetbal en een familie toernooi (zonder de 27+ers). Komende weken gaan we de interesse hiervoor weer peilen bij de teams en we zullen ook de mogelijkheid openhouden om onderlinge wedstrijden te blijven spelen.

De jongste jeugd gaat door met onderlinge wedstrijden, en voor hen zullen er ook clinics georganiseerd gaan worden, meer info volgt via de team managers.

Maar komt er dan geen competitie meer? De KNHB houdt nog steeds een slag om de arm. De persconferentie van 13 april is hierbij een belangrijk ijkpunt. De competities worden dan misschien hervat waarbij dit seizoen nog minimaal een halve competitie (vijf wedstrijden) kunnen worden gespeeld. Dit is haalbaar voor de zomervakanties, ook als er pas in de loop van mei weer mag worden gespeeld.

Mocht dit zo zijn, dan volgt uiteraard nadere berichtgeving via website, nieuwsbrief en social media.