Bootcamp voor senioren > 27 jaar
25 Februari

Bootcamp voor senioren > 27 jaar

Speciaal voor senioren ouder dan 27 jaar (Heren 2, Veterinnen, Veteranen en Trimmers) is er komende vrijdagen een bootcamp op de club, gegeven door Vitaliteisbureau SAM (Sterke en Actieve Medewerkers).

Oprichter Randy Rijke zal de eerste bootcamp van a.s. vrijdag (19:30-20:30) voor zijn rekening nemen.

Wat doe je met bootcamp?

Verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen in groepsverband. Leuke, uitdagende en afwisselende oefeningen voor elk individu op elk niveau!

Uiteraard Corona-proof! Alle oefeningen worden in groepjes van 2 uitgevoerd, waarbij we altijd 1,5 meter afstand van elkaar houden. De trainer loopt rond om iedereen aan het werk te zetten. Tijdens de bootcamp heb je geen stick nodig.

Wat neem je mee?

Flesje water/bidon. Pas je kleding aan aan de weersomstandigheden.

Zorg dat je 5 minuten voor aanvang op de club bent en ga direct naar veld 2. Hou afstand en blijf te allen tijde in je bubbel van 2 personen.

Hoe schrijf je in?

Voor iedere bootcamp is plek voor maximaal 30 personen. Het enige wat je moet doen is je van tevoren inschrijven, anders kun je niet meedoen.

Inschrijven gaat per week, vanaf zaterdag, om zodoende iedereen de kans te geven om deel te nemen. Behalve voor de bootcamp van a.s. vrijdag, daarvoor kun je nu direct inschrijven. Op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

In de HCY-clubapp vind je de bootcamps per datum bij "meer..."/evenementen en kun je reserveren.

Je ontvangt altijd een bevestiging van deelname per e-mail. Deze bevestiging wordt uiterlijk de dag voorafgaand aan de bootcamp verstuurd. Je inschrijving is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen.

Hoe afmelden?

Kun je toch niet komen? Meld je dan tijdig af. Dan heeft iemand anders op de reservelijst de mogelijkheid om mee te doen. Afmelden kan via de clubapp zolang de inschrijving geopend is.

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Stuur dan een bericht naar[email protected]