Corona update 24 februari 2021
24 Februari

Corona update 24 februari 2021


Erg fijn dat we dinsdagavond hoorden dat onze jong senioren tot 27 jaar per 3 maart ook weer mogen trainen en onderling spelen zonder beperkingen. Net als de jeugd tot 18 jaar.
De TC en het wedstrijdsecretariaat zijn al druk aan het puzzelen met schema’s om trainingen en wedstrijden mogelijk te maken, binnen de beperkingen van de avondklok. Wordt vervolgd!

Het spelen van competitiewedstrijden of oefenwedstrijden tegen andere clubs behoort in elk geval tot half maart niet tot de mogelijkheden. De competitieleiding van de KNHB zal, zodra er weer competitie mag worden gespeeld, overgaan tot formataanpassingen. Zo krijgen hockeyers en verenigingen toch nog zoveel mogelijk wedstrijden tot de zomervakantie. Dat kan eventueel ook in regionaal verband. Voor meer details verwijzen we naar de website van de KNHB.

Ten slotte nog een dringende reminder: als uw kind op school of een kinderdagverblijf in contact is geweest met iemand met corona, moet uw kind in quarantaine. Dit betekent dat hij/zij helaas ook niet welkom is op HCY. Naast deze maatregel blijven de eerdere maatregelen van kracht:
- Bij klachten, laat je testen en blijf thuis in afwachting van je test.
- Een huisgenoot met corona, koorts en/of benauwdheid? Blijf thuis.

Quarantaine is voor veel mensen ingrijpend en daarom soms moeilijk vol te houden. Denk hierbij altijd aan andere mensen die je zou kunnen besmetten. Houd rekening met elkaar, alleen samen komen we hier (gezond) uit.