Het gezicht achter de Materialencommissie
21 Januari

Het gezicht achter de MaterialencommissieDeze week stelt de Materialencommissie zich voor. 

WAT DOET DEZE COMMISSIE?
De materialencommissie is een team enthousiaste vrijwilligers die ieder team en hun keeper voorziet van keepers- en trainingsmaterialen. De piek van activiteiten ligt aan het begin en het eind van het veld- en het zaalhockeyseizoen wanneer de inname, het bestellen en uitgifte van materiaal plaatsvindt. De commissie inventariseert of spullen nog passen, bekijkt beschadigingen en verzorgt de nodige reparaties zodat er voor iedere keeper weer pasklare spullen klaarstaan. Tussentijds zijn zij aanspreekpunt voor de leden voor vervanging of reparatie. Ook schrijft de commissie het materialenbeleid dat up to date wordt gehouden door regelmatige vergelijking met andere clubs en overleg met leveranciers. De gezelligheid onderling staat voorop in de commissie, net als de onderlinge bereidheid om even iets te regelen of op te pakken. Deze commissie bestaat uit Monique van Hattum, Astrid Baks, Talitha Gƶttgens en Barbara Blokland.

WAT BETEKENT DEZE COMMISSIE VOOR JOU?

Zonder goede materialen, geen hockey. Cruciaal om het seizoen professioneel te starten en af te ronden. Wil je ook meedoen in deze commissie of heb je een vraag? Spreek ze even aan op de club of stuur een mailtje naar [email protected]. Je bent van harte welkom. Materialenkennis of hockeyervaring is niet nodig, wij spijkeren je snel bij!

WAAROM DIT BERICHT?

HCY is een vereniging die draait op enthousiaste leden, fanatieke ouders en vooral op vrijwilligers. Deze serie geeft een gezicht aan al deze vrijwilligers! Door te laten zien wie ze zijn en wat ze allemaal doen voor onze leden om het hockeyen mogelijk te maken, hopen we dat ze meer zichtbaar worden en daardoor ook de welverdiende waardering krijgen vanuit de leden. Een uitgebreide taakomschrijving van wat de vrijwilligers doen vind je op de website hier: vrijwilligerstaken

#hetgezichtachterdecommissie #vrijwilliger #samenmakenwehetleuk