Clubhuis HCY krijgt make-over!
26 Mei

Clubhuis HCY krijgt make-over!Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat de eerste bezoekers ons clubhuis in gebruik namen. In die tijd hebben we gefeest, geschuild, gegeten, gedronken, gevierd, getroost, vergaderd en vooral heel veel lol gemaakt in het gebouw wat zo kenmerkend is voor onze club. In 15 jaar kan echter ook een hoop veranderen, kijk bijvoorbeeld maar eens naar de bizarre werkelijkheid waar we momenteel in leven. 

Aan het begin van dit seizoen zijn we met een select clubje enthousiaste mensen begonnen een plan te maken om ons clubhuis ook in de toekomst ons thuis te laten zijn. Vanaf dat moment zijn we veel bij elkaar geweest om te overleggen, te inventariseren en uit te werken. De laatste paar maanden vooral online. Veel partijen hebben met ons om de tafel gezeten om het ontwerp aan ieders wens te laten voldoen.  Zo hebben we naast alle hockeyende leden te maken met de diverse commissies die graag willen vergaderen, de trainers en coaches die met hun team aan het tactische aspect van hun hockeyspel willen werken, de scheidsrechters, coaches en trainers die opgeleid en bijgespijkerd moeten worden en last but not least, de BSO die bijna dagelijks gebruik maakt van ons clubhuis. 

Met al deze informatie zijn Geraldine en Joka aan de slag gegaan en zij hebben de wensen uitgewerkt tot het schitterende ontwerp wat nu voor ons ligt. Nu is het echter hoog tijd om de uitvoerende fase in te gaan.

Om dit plan uit te voeren zullen wij de metamorfose van ons clubhuis gaan opdelen in deelprojecten. Deze deelprojecten zullen wij binnenkort gaan delen via de bekende mediakanalen om jullie hulp in te schakelen bij de realisatie. Sommige zaken besteden we uit, maar sommige klussen kunnen we ook heel goed zelf. Gewoon samen, met elkaar! 

In de bijlage presenteren wij u met trots het ontwerp van het clubhuis 2.0!

Veel lees en kijkplezier! 
Stefan, Franca, Joka en Geraldine

Bijlage bij dit nieuwsbericht : 2020-05-28 HCY 2.0 interieuradvies 2020.pdf