esmeelooijen.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG 2016_1211_11151400(2).jpg image.jpg mb1kampioen2014.jpg hagel.jpg jongensb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg sakemetjb1.jpg veld1.jpg rijp.jpg wkveld.jpg terrasmeubilair.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Sponsoracties

Team Sponsoring (BTW aftrek mogelijk) 2018/19
1-2-2018|

Beste HCY (Team-) Sponsor(en),


Dank voor jullie interesse en bereidheid om een team te willen sponsoren met kleding. 


Hiervoor zijn een aantal spelregels van toepassing en ook vallen de kosten vaak mee door de korting die we krijgen voor teamkleding van Sport2000 Nootdorp en/of als het in de BTW aftrek van een bedrijf kan worden meegenomen.


De kosten voor teamsponsoring bestaan uit:


1) Materiaal en bedrukkingskosten; Sport2000 Nootdorp geeft graag advies over de mogelijkheden en kan een prijsvoorstel uitwerken op basis van uw wensen met betrekking tot de teamkleding en de bedrukking daarop (logo's, nummer en/of namen). Sport2000 Nootdorp kan hiervoor ook deelfacturen maken per sponsor zodat ieder zijn deel BTW aftrek kan regelen. Sport2000 Nootdorp biedt een divers aantal mogelijkheden in de Reece collectie (Clubkleur: Blauw) aan; Trainingspakken, jasjes, hoodies, truien, vesten, etc.


2) Teamsponsoring bijdrage aan de club; Naast de materiaal en bedrukkingskosten is er een Teamsponsoring bijdrage aan de club van toepassing als er een sponsorlogo op de kleding wordt gezet. Deze bijdrage aan de club voor teamsponsoring wordt lager per sponsor als er meerdere sponsoren zijn. Voor de bijdrage aan de club voor teamsponsoring zal ook per sponsor een BTW factuur worden gestuurd door de penningmeester van HCY voor de BTW aftrek van de bijdrage.


Teamsponsoring bijdrage aan de club per sponsor (Korting meerdere sponsoren):

- 1 sponsor: 200 €

- 2 sponsoren: 175 €

- 3 sponsoren: 150 €

- 4 sponsoren: 125 €


Uitzondering voor: HCY Clubsponsoren en voor "Stille” sponsoren: HCY Clubsponsoren, die al sponsoren met een bord of met een kassascherm hoeven geen bijdrage te betalen voor teamsponsoring. Dit geldt ook voor "Stille” sponsoren, die een team willen sponsoren zonder hun bedrijfslogo op de kleding te zetten en hoeven in dat geval ook geen bijdrage aan de club te betalen (Teamsponsoring door HCY Club- en "Stille" sponsoren telt wel mee voor de Korting meerdere sponsoren). De BTW aftrek kan in beide gevallen nog steeds worden geregeld voor de sponsorbijdrage voor de gesponsorde teamkleding via de factuur van Sport2000 Nootdorp.


Wat voor teamkleding willen jullie sponsoren als sponsor?

 

Ga gerust langs bij Sport2000 Nootdorp of neem contact op met de Sponsorcommissie HCY ([email protected]). We denken graag met je mee over de mogelijkheden en kunnen soms zelfs helpen om (mede-)sponsoren te vinden voor je team.


Bij voorbaat dank voor jullie sponsoring en met hartelijke groet,

De Sponsorcommissie HCY

Volvo Niham Clubbonus
14-4-2018|

Elk clublid (of ouder van een jeugdlid) dat bij ‘onze clubdealer’ Volvo Niham Den Haag een nieuwe Volvo koopt of least, zorgt ervoor dat er een bedrag van liefst € 1.000 in onze clubkas wordt gestort! Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt. 

Dus mocht u overwegen een Volvo te kopen en doet u dit bij Volvo Niham Den Haag, dan levert deze sponsorovereenkomst ons als club nog eens extra €1000,- op. De Volvo Clubbonusactie loopt door tot eind augustus 2015. 

De spelregels voor uitkering van de Volvo Clubbonus zijn: 

  1. Als lid van je club koop of lease je een nieuwe Volvo bij Volvo Niham Den Haag en Volvo stort € 1.000,- in de clubkas.  
  2. De koper kan aantonen lid te zijn van de club HCY of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Clubbonus.
  3. De vereniging bevestigt de lidmaatschapsgegevens van kopen aan Volvo Niham Den Haag via het overdrachtsformulier.
  4. Volvo Cars Nederland zal de overeenkomst, die de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuring van de Clubbonus formeel aan de dealer bevestigen. De Volvo Clubbonus is een bonusuitkering en is geheel voor rekening van Volvo Cars Nederland.