esmeelooijen.jpg jongstejeugdcopy.jpg sakemetjb1.jpg veld1.jpg terrasmeubilair.jpg mb1kampioen2014.jpg image.jpg wkveld.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongensb1.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Sponsoracties

Volvo Niham Clubbonus
14-4-2018|

Elk clublid (of ouder van een jeugdlid) dat bij ‘onze clubdealer’ Volvo Niham Den Haag een nieuwe Volvo koopt of least, zorgt ervoor dat er een bedrag van liefst € 1.000 in onze clubkas wordt gestort! Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt. 

Dus mocht u overwegen een Volvo te kopen en doet u dit bij Volvo Niham Den Haag, dan levert deze sponsorovereenkomst ons als club nog eens extra €1000,- op. De Volvo Clubbonusactie loopt door tot eind augustus 2015. 

De spelregels voor uitkering van de Volvo Clubbonus zijn: 

  1. Als lid van je club koop of lease je een nieuwe Volvo bij Volvo Niham Den Haag en Volvo stort € 1.000,- in de clubkas.  
  2. De koper kan aantonen lid te zijn van de club HCY of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Clubbonus.
  3. De vereniging bevestigt de lidmaatschapsgegevens van kopen aan Volvo Niham Den Haag via het overdrachtsformulier.
  4. Volvo Cars Nederland zal de overeenkomst, die de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuring van de Clubbonus formeel aan de dealer bevestigen. De Volvo Clubbonus is een bonusuitkering en is geheel voor rekening van Volvo Cars Nederland.