IMG_0963 - Version 2.JPG WKveld.jpg MB1kampioen2014.jpg webcam beeld.jpg image.jpg EsmeeLooijen.jpg veld1.JPG 2016_1211_11151400(2).jpg terrasmeubilair.jpg JongsteJeugdcopy.jpg SakemetJB1.jpg JongensB1.jpg
Handige links
Stelling
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Lid worden?

 

Lid worden?

Nieuwe leden zijn van harte welkom op Hockeyclub Ypenburg!

HC Ypenburg start vanaf het seizoen 2018-2019 met een nieuwe inschrijfprocedure en herziet de criteria van het plaatsingsbeleid om beter aan te sluiten bij de opbouw van de vereniging.

Voor de kinderen die nu al op de wachtlijst staan wordt het oude beleid voor 2018-2019 gehanteerd.

Nieuwe inschrijfprocedure

Vanaf het seizoen 2018-2019 kunnen aspirant jeugdleden zich inschrijven vanaf 16 maart tot 1 mei. U kunt een jeugdlid inschrijven als het op de peildatum 1 oktober 6 jaar of ouder is.

HC Ypenburg zal na het verstrijken van de opzegtermijn en na afloop van de inschrijfperiode (beide op 1 mei) bekijken hoeveel kinderen geplaatst kunnen worden. De concept plaatsingslijst wordt vervolgens samengesteld op basis van de nieuwe plaatsingscriteria.

Nieuwe plaatsingscriteria

Plaatsingsbeleid Jongste Jeugd: 

In de leeftijdscategorie van de Jongste Jeugd (geboren tussen 1 oktober 2008 en 30 september 2012) wordt op basis van het lidmaatschap van een gezinslid voorrang verleend op de concept plaatsingslijst.

Bij plaatsing geldt de volgorde:
A. Broertjes/zusjes/ouders van reeds spelende leden
B. Aspirant-leden zonder gezinsleden die lid zijn, wonende in doelgebied (Ypenburg, Leidschenveen en Nootdorp)
C. Overige aspirant-leden

Plaatsingsbeleid Jeugd:

In de leeftijdscategorie van de Jeugd (geboren tussen 30 september 2001 en 1 oktober 2008) wordt op basis van hockeyervaringde voorrang bepaald. Deze hockeyervaring wordt beoordeeld door de Technische Commissie.

Bij plaatsing geldt de volgorde:
A. Aspirant-leden met hockeyervaring (hoogst gespeelde niveau, hockeytechniek cursussen en anders, ter beoordeling aan de Technische Commissie)
B. Aspirant-leden zonder hockeyervaring, wonende in doelgebied (Ypenburg, Leidschenveen en Nootdorp)
C. Overige aspirant-leden

Plaatsing is afhankelijk van de hoeveelheid aan- en afmeldingen en de hoeveelheid teams voor komend seizoen. HC Ypenburg houdt vanaf seizoen 2018-2019 geen wachtlijsten meer aan en het moment van inschrijven biedt geen garantie op plaatsing.

Leden die bij ingaan van het nieuwe seizoen geplaatst kunnen worden, krijgen uiterlijk 30 juni bericht (voorafgaand aan het nieuwe seizoen).

Jaarlijks zal HC Ypenburg in maart/april het aantal beschikbare plaatsen per leeftijdscategorie (A t/m F-6 jaar) en het aantal per concept plaatsingslijst bepalen. Overwegingen die hier bij een rol spelen zijn de bezetting op zaterdag (max. capaciteit is ca. 600 jeugdleden), de opbouw van de vereniging en het aantal teams per lijn. Volgorde op de concept plaatsingslijst wordt bepaald door de prioriteit die wordt toegekend aan het familielidmaatschap dan wel de ervaring.

Momenteel zit HC Ypenburg op het maximaal aantal jeugdleden dat we op zaterdag kunnen laten spelen. Mocht er in leeftijdsgroepen ruimte ontstaan, zal van geval tot geval beoordeeld worden of dit betekent dat de ontstane ruimte wordt opgevuld vanuit de inschrijvingen. Voor jongens behoort groei in het aantal teams tot de mogelijkheden.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.

 U kunt hier inschrijven.

 Aanmeldingen voor Funkey seizoen 2018/2019

Aanmelden voor seizoen 2018/2019 voor Funkey (geboren tussen 1 oktober 2012 en 30 september 2013) is het hele jaar mogelijk. Funkey wordt momenteel op HC Ypenburg verzorgd door Movella.

Let wel, de Funkey aanmelding is geen vooraanmelding voor de jongste jeugd.

 

Aanmelden voor senioren en trimleden kan gedurende het hele jaar.