jongensb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg veld1.jpg image.jpg wkveld.jpg sakemetjb1.jpg rijp.jpg terrasmeubilair.jpg mb1kampioen2014.jpg esmeelooijen.jpg hagel.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG jongstejeugdcopy.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Contributie 2018 - 2019

De contributie bestaat uit een basisbedrag en eventueel één of meerdere toeslagen. In de Algemene Ledenvergadering van 29 mei 2018 zijn de volgende tarieven voor seizoen 2018-2019 vastgesteld:

Basisbedragen
Senioren* Veld € 303
Junioren ABCD* Veld + zaalhockey € 298
Jongste Jeugd E Veld + zaalhockey € 262
Jongste Jeugd 2e jaars F Veld € 205
Jongste Jeugd 1e jaars F Veld € 180
Trimhockey Veld € 220
Trainingslid ABCDE Veld € 175
Trainingslid Senioren Veld € 220
Niet spelend lid - € 144
Gezinscontributie - € 983

Toeslagen, kortingen en overige kosten
Toeslag 1e en 2e teams ABCD-lijn € 50
Toeslag competitie trimmers € 25
Korting automatisch incasso € 25
Toeslag Blaashal ABCDE** € 55
Entreegeld € 50
Niet tijdig betalen € 12,50

Klik hier voor het contributiereglement.


*) Contributie wordt bepaald door team (A, B, C, etc, veteraan, trim) en niet door leeftijd. Een 16 jarige in H1 betaalt dus senioren contributie, en niet junior.

**) Deze toeslag vormt geen onderdeel voor de berekening van de familie korting en gaat in vanaf het seizoen dat de blaashal in gebruik wordt genomen.

 • Je bent alleen lid van HCY als de ledenadministratie je hiervan per e-mail een bevestiging heeft verstuurd en je in een team/groep bent geplaatst. Via de website kunnen de A-F junioren de plaatsing controleren. Als je niet op de website geplaatst bent, maar wel mee traint/speelt, dan ben je geen lid en ook niet aangemeld bij de bond. Als dit het geval is neem dan z.s.m. contact op met de TC en/of de ledenadministratie.
 • Proeftrainingen: trimleden kunnen aan drie trainingsessies meedoen. waar je je vrijblijvend voor kunt inschrijven op de website. Je wordt dan proeflid bij HC Ypenburg. Na maximaal 3 trainingen besluit je of je lid wilt worden, middels een bericht aan [email protected] of [email protected]
  Bij de jeugd in de leeftijdscategorieën F t/m A kunnen junioren ook oefenen op HC Ypenburg, echter uitsluitend op uitnodiging van de Technische Commissie.
  Het Hockeyseizoen loopt van 1 september tot en met 31 mei met daarop volgend enige toernooien. Oefensessies worden in principe in juni gehouden.
 • Als je formele lidmaatschap aanvangt voor 31 december, dan betaal je 100 % contributie en 100 % entreegeld. Als je formele lidmaatschap aanvangt in de periode 1 januari tot en met 28 februari, dan betaal je 75 % contributie en 100 % entreegeld. Als je formele lidmaatschap aanvangt na 1 maart, dan betaal je 50 % contributie en 100 % entreegeld.
 • Als je je lidmaatschap beëindigt gedurende het seizoen dat ben je de volledige contributie en entreegeld (indien van toepassing) verschuldigd.
 • Familiecontributie is alleen van toepassing op de contributie en niet op het entreegeld en de toeslag voor de blaashal.
 • HC Ypenburg heeft twee bankrekeningnummers die voor leden en partners van belang zijn:
  • Contributie rekening IBAN: NL49RABO0132437929
  • Algemene rekening IBAN: NL03RABO0108585972
 • Bij contributiebetalingen altijd het ledennummer of het factuurnummer vermelden.
 • De ooievaarspasregeling blijft van toepassing.
 • Vanaf seizoen 2018-2019 wordt een nieuw trainingsmaatschap voor de Jeugd ABCD en Jongste Jeugd E geïntroduceerd. Trainingslidmaatschap voor de Jongste Jeugd F is niet mogelijk. Dit lidmaatschap is bedoeld voor nieuwe leden die ervaring binnen een team op willen doen, maar nog geen wedstrijden willen spelen. Een trainingslid is dan ook niet speelgerechtigd. Bestaande leden kunnen eventueel vóór 1 mei hun lidmaatschap naar trainingslid omzetten en die wijziging gaat het daaropvolgende seizoen in. Tussentijdse wijziging is alleen mogelijk wanneer het trainingslidmaatschap wordt omgezet naar een volledig lidmaatschap (van niet-speelgerechtigd naar speelgerechtigd).
 • Vanaf seizoen 2018-2019 wordt een nieuw trainingsmaatschap voor de senioren geïntroduceerd. Dit lidmaatschap is bedoeld voor nieuwe leden die ervaring binnen een team op willen doen, maar nog geen wedstrijden willen spelen. Een trainingslid is dan ook niet speelgerechtigd. Bestaande leden kunnen eventueel vóór 1 mei hun lidmaatschap naar trainingslid omzetten en die wijziging gaat het daaropvolgende seizoen in. Tussentijdse wijziging is alleen mogelijk wanneer het trainingslidmaatschap wordt omgezet naar een volledig lidmaatschap (van niet-speelgerechtigd naar speelgerechtigd).