Aanvragen HCY Clubcard

Aanvragen HCY Clubcard

HCY Clubcard aanvragen

Leden van HC Ypenburg ontvangen de eerste HCY Clubcard gratis. Nieuwe leden ontvangen bij het begin van het seizoen automatisch hun Clubcard. Bij verlies kan volstaan met een e-mail aan [email protected]. Een vervangende Clubcard kost EUR 5,00.

Ouders kunnen via de website hun eigen Clubcard aanvragen. Dat is wel zo handig, de clubcards zijn namelijk geblokkeerd voor betalingen van alcoholische dranken voor personen jonger dan 18 jaar!

Een HCY Clubcard kost EUR 5,00. Je kunt als niet-lid een HCY Clubcard aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Ook is het mogelijk om een HCY Clubcard voor een team aan te vragen. De kosten van de pas worden in mindering gebracht op het eerste tegoed.

Nadat de HCY Clubcard is aangemaakt en is opgestuurd, ontvang je een e-mail met inlognaam en wachtwoord. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Je kunt de HCY Clubcard na ontvangst direct gebruiken. Uiteraard moet je deze wel via iDEAL of via een PIN-betaling aan de bar van voldoende saldo hebben voorzien. Er wordt overigens geen geld op de Clubcard zelf gezet, maar op een rekening die aan jouw HCY Clubcard is gekoppeld. Mocht je de Clubcard kwijtraken, dan kun je hem blokkeren, waardoor je over het openstaande saldo blijft beschikken.

Heb je nog een vraag over de HCY clubcard kijk dan bij de veelgestelde vragen of stuur een mail naar [email protected].