Veel gestelde vragen HCY Clubcard

Veel gestelde vragen HCY Clubcard

Hoe werkt de HCY Clubcard?
De clubcard is makkelijk in het gebruik. Met deze persoonlijke kaart kun je in het clubhuis aan de bar afrekenen zonder pincode. Om af te rekenen wordt de clubcard bij de kaartlezer van de kassa gehouden, dat is alles.

Wie krijgt de HCY Clubcard?
Alle leden ontvangen automatisch een pas. Niet-leden kunnen een pas aanvragen.

Zijn er kosten verbonden aan de HCY Clubcard?
De clubcard wordt de leden gratis aangeboden door Rabobank. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 5,00.

Waar is de HCY Clubcard te verkrijgen?
Zodra de clubcard binnen is ontvangt het lid of aanvrager een per mail de inloggegevens. Dit is tevens een afhaalbericht en de clubcard kan vervolgens bij de bar in het clubhuis worden afgehaald.

Ik heb nog geen inloggegevens ontvangen
Je kan via deze link een wachtwoord-vergeten verzoek proberen. Lukt dat niet omdat je emailadres niet wordt herkend, stuur dan een email aan [email protected].

Kan ik met de HCY Clubcard ook ergens anders betalen?
Nee, met de HCY Clubcard kan je vooralsnog alleen bij HC Ypenburg afrekenen.

Kan ik op de club nog wel betalen met een pinpas?
Ja, naast de HCY Clubcard kan je gewoon met je pinpas blijven betalen.

Hoe kan ik saldo op mijn HCY clubcard zetten?
Je kan je saldo opwaarderen aan de bar of met iDeal via deze link (minimaal EUR 5,00). Bij opwaardering met iDeal ontvang je tevens tijdelijk een opwaarderingsbonus ter hoogte van:
- EUR 5,00 bonus bij minimale opwaardering van EUR 50,00
- EUR 10,00 bonus bij minimale opwaardering van EUR 100,00
- EUR 15,00 bonus bij minimale opwaardering van EUR 150,00

Hoe zit het met de HCY Clubcard voor minderjarige leden?
Alle leden krijgen een clubcard, dus ook de minderjarige leden. Voor ouders/verzorgers bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de clubcard voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren. Handig voor kinderen en een groot gemak voor de ouders!

Kan ik verschillende HCY Clubcards met elkaar koppelen?
Clubcards kunnen gekoppeld worden, zodat bijvoorbeeld alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen. Ook kunnen log-ins worden gekoppeld; de rekeningen blijven apart bestaan, maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit één log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen). Als je één of beide opties wilt activeren, graag een email met wens en de betreffende pasnummers naar [email protected].

Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?
Nee, saldo kan niet worden teruggestort of cash worden teruggegeven.

Hoe weet ik wat het actuele saldo op mijn HCY Clubcard is?
Log in via deze link, dan zie je op je persoonlijke pagina direct wat je saldo is. Je kan ook de QR-code achterop je clubcard scannen. Verder staat na afgerekend te hebben bij de bar je saldo op het klantenscherm van de kassa.

Kan ik zelf mijn gegevens wijzigen?
Log in via deze link, dan kun je onder de menu optie 'gebruikersgegevens' je gegevens wijzigen.

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing van mijn HCY Clubcard?
Je HCY Clubcard wordt zo snel mogelijk geblokkeerd als je een email stuurt naar [email protected]. De kosten voor een nieuwe clubcard bedragen EUR 5,00.

Kan ik mijn HCY Clubcard ook zelf blokkeren?
Ja, log in via deze link en onder de menu optie 'Passen' blokkeer je het nummer van de betreffende clubcard.

Wat moet ik doen indien mijn HCY Clubcard niet werkt?
In dat geval stuur je een email naar [email protected].

Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een HCY Clubcard aanvragen?
Ja, via het aanvraagformulier kan iedereen een HCY Clubcard aanvragen. De kosten bedragen EUR 5,00. Via deze link vind je het aanvraagformulier.

Is er een clubcard voor teams?
Ja, het is mogelijk om een Team-Clubcard aan te vragen. Dat is natuurlijk een stuk handiger dan het beheer van een 'pot'. Per team kan er een kaart worden aangevraagd, waarbij onderling het beheer en saldo dient te worden geregeld. De kosten van een Team-Clubcard bedragen EUR 5,00. Aanvragen kan via de website van HCY (link).

Wat gebeurt er bij beƫindiging van mijn lidmaatschap?
Na beƫindiging van je lidmaatschap kun je nog steeds betalen met het saldo op je HCY Clubcard. Eventueel resterend saldo kan, na inlevering van de clubcard bij de penningmeester, worden gerestitueerd. Op het saldo wordt altijd 10% ingehouden voor eventueel verkregen bonus plus EUR 5,00 aan behandelingskosten.

Hoe worden de kosten voor een nieuwe pas verrekend?
De kosten van EUR 5,00 voor een nieuwe pas worden direct verrekend via het uitstaande saldo. Bijvoorbeeld: heeft iemand uitstaand saldo van EUR 50,00, dan wordt het saldo aangepast naar EUR 45,00. Ander voorbeeld: stel het saldo is EUR 0,00, dan wordt het saldo aangepast naar EUR -5,00.

Wie beheert de HCY clubcard administratie?
Voor de administratieve afhandeling heeft HCY een overeenkomst gesloten met Twelve. Zij zijn leverancier van de kassaterminals in het clubhuis en beheren de backoffice van de clubcard. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Ik heb nog een andere vraag. Waar kan ik die stellen?
Voor alle andere vragen stuur een email naar [email protected]