Nieuwe clubkleding voor HCY

Nieuwe clubkleding voor HCY

HCY heeft met Osaka en Sport2000 Nootdorp een sponsorovereenkomst gesloten. Osaka wordt de nieuwe kledingleverancier en Sport2000 blijft de verkopende partij van de nieuwe HCY clubkleding. 

Met de nieuwe sponsors krijgt HCY ook een nieuw clubtenue. Met ingang van het seizoen 2019 – 2020 speelt HCY in Osaka kleding. HCY is zeer verheugd met de nieuwe sponsors en trots op de eigentijdse vorm en de goede kwaliteit van de nieuwe Osaka HCY-kleding. Sport2000 heeft een prachtige winkel in Nootdorp waar voor de start van de competitie de nieuwe HCY-kleding te koop is met uitzondering van het thuis shirt wat medio december 2019 in de winkel zal liggen. Uiteraard kan er nog gewoon in het huidige shirt gespeeld worden. Leden zijn niet verplicht om met ingang van het nieuwe seizoen in dit nieuwe shirt te spelen. Zie voor verdere vragen de Q&A op de speciale Osaka pagina op de HCY website.

Nieuw tenue
Overige HCY-kleding
Met de nieuwe sponsorovereenkomst krijgt HCY niet alleen een prachtig tenue maar ook diverse andere Osaka HCY-kleding zoals trainingspakken, -shirts en sweaters. Daarnaast wordt bij Sport2000 speciaal voor HCY een selectie sportkleding aangeboden zoals trainingsshirts. Deze kleding wordt door Sport2000 verkocht en zo nodig bedrukt. Ook komt er in de winkel van Sport2000 een leuke HCY fan-line. Het is nog niet exact bekend welke artikelen dat gaan zijn, maar denk aan bijvoorbeeld, bandjes, sjaals, petten en sleutelhangers. Tevens neemt Sport2000 Osaka sticks, tassen, sokken en andere hockey accessoires op in haar assortiment.

Exclusief te koop bij Sport2000
Voor de start van de competitie is bij Sport2000 het nieuwe HCY-tenue (met uitzondering van het nieuwe thuis shirt) en de andere clubkleding te koop. De winkel van Sport2000 is gevestigd in Nootdorp, Winkelcentrum De Parade. Adres: Kortebaan 11, 2632 GL NOOTDORP. Telefoon: 015 364 06 40.


Vraag en antwoord nieuwe kledingsponsors
Hieronder staan antwoorden op vragen die er wellicht leven. Helaas is niet alles momenteel al volledig bekend.  Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar [email protected] 

Q: Waarom krijgt HCY nieuwe kleding- en materialensponsors?
A: Het huidige sponsorcontract liep af en met Sport2000 en Osaka heeft HCY een goede deal kunnen sluiten voor alle HCY leden. In deze deal zitten mooie nieuwe Osaka uit- en thuis tenues en andere materialen die we nodig hebben voor het nieuwe hockeyseizoen.

Q: Waarom krijgt HCY nieuwe tenues?
A: Met de nieuwe sponsors Osaka en Sport2000 heeft HCY een nieuwe overeenkomst voor de komende vijf jaar kunnen sluiten. Onderdeel van de afspraak met de nieuwe sponsors is een nieuw HCY-tenue van het merk Osaka. De kleding van Osaka is van goede kwaliteit en heeft een uitstekend draagcomfort.

Q: Hoe zit het met de ‘oude’ sponsors?
A: HCY neemt afscheid van Reece als kledingleverancier. Het bestuur wil Reece hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren.

Q: Hoe ziet het nieuwe HCY thuis tenue eruit?
A: Het nieuwe HCY thuis tenue heeft dezelfde blauw oranje kleuren als het huidige HCY-tenue. Het is van het merk Osaka en is mooi, modern van vorm en kwalitatief goed. De zijkant van het tenue is blauw, de oranje strepen lopen niet meer door zoals bij de huidige tenues. Het HCY logo is bij het nieuwe thuis shirt bovendien gestikt op het shirt en niet meer gedrukt. Dat geeft het shirt meer uitstraling. 

Q: Hoe ziet het nieuwe HCY uit-tenue eruit?
A: Het nieuwe uit-tenue is net als het oude uit-tenue wit shirt met een wit broekje of rokje waarbij het HCY logo wel wordt gedrukt.

Q: Worden leden verplicht per 1 januari 2020 in het nieuwe tenue te spelen?
A: Voor alle HCY leden, met uitzondering van Heren en Dames 1, is het niet verplicht om vanaf de start van het seizoen in het nieuwe tenue te spelen. Wel willen we stimuleren dat uiteindelijk iedereen in het nieuwe tenue zijn of haar wedstrijden speelt. 

Q: Wat is de prijs van het nieuwe tenue?
A: De prijs wordt bekend gemaakt als het gehele assortiment wordt gepresenteerd. De prijs zal in ieder geval marktconform zijn en gelijk liggen aan de omringende clubs die ook in Osaka spelen.

Q: Waarom kan de HCY-clubkleding alleen bij Sport2000 worden gekocht?
A: Dat maakt deel uit van de sponsorafspraak. Sport2000 is de exclusieve verkoper van het HCY-tenue. Daar staat tegenover dat Sport2000 andere hockeymaterialen sponsort die we nodig hebben voor het nieuwe seizoen. 

Q: Wanneer is het nieuwe HCY-tenue te koop?
A: De verwachting is dat alle HCY kleding eind augustus in de winkel komt te liggen, behalve het thuis shirt. Deze is rond de kerstdagen te koop in de winkel van Sport2000 te Nootdorp. Dat is gelijk een leuk idee voor onder de kerstboom. Het exacte moment wordt nog nader bekend gemaakt op onze website.

Q: Welke HCY-teamkleding kan ik nog meer kopen bij Sport2000?
A: Naast het HCY-tenue komt Osaka met een gaaf aanbod van HCY Osaka clubkleding wat ook te koop is bij Sport2000 Nootdorp. Het gaat bijvoorbeeld om trainingspakken en trainingsshirts met het HCY-logo. Daarnaast wordt speciaal voor HCY een selectie Osaka sportkleding aangeboden zoals trainingsshirts of –sweaters. Deze kleding wordt door Sport2000 makkelijk bedrukt worden met of zonder HCY-logo. Ook komt er in de winkel van Sport2000 een leuke HCY fan-line. De exacte artikelen zijn nu nog niet bekend, maar denk hier bijvoorbeeld aan petjes met HCY-logo. De site van Sport2000 waar het gehele HCY aanbod op komt te staan, is voor het eind van dit jaar beschikbaar. De link wordt op de HCY-site geplaatst.

Q: Kan ik mijn bestelling thuis laten bezorgen?
A: Helaas is die mogelijkheid er voorlopig nog niet.

Q: Waar vind ik Sport2000?
A: De winkel van Sport2000 is gevestigd in Nootdorp, Winkelcentrum De Parade. Adres: Kortebaan 11, 2632 GL NOOTDORP. Telefoon: 015 364 06 40.

Q: Zijn er regels als ik zelf kleding wil sponsoren?
A: Ja, die zijn er. HCY staat heel positief tegenover het zelf vinden van sponsors. Maar let op: voor sponsoring gelden wel regels, omdat we als vereniging al allerlei contracten hebben met sponsoren. Tevens moet er gecheckt worden of een nieuwe sponsor de afspraken met bestaande sponsors niet verstoort. Daarnaast is voor alle sponsoren een bijdrage aan HCY verplicht. Meer informatie hierover volg via het reglement teamsponsoring via onze website

Q: Zijn er ook nieuwe keepershirts?
A: Nee. Keepersshirts worden niet meer door de club verstrekt. De keuze van keepersshirts is vrij.