Suze Mini van de Week
18 Mei

Suze Mini van de Week

Suze (MF4) heeft afgelopen weekend twee leuke ‘hockey dagen’ gehad: op zaterdag heeft ze na een gewonnen wedstrijd tegen Pijnacker, samen met haar teamgenootjes een top dag gehad in Drievliet. En op zondag was ze mini van de week! 

Samen met de grote meiden van Dames 1 een wedstrijd tegen Dopie D1 uit Delft spelen, wat een gekke naam vond ze dat. Suze was in het begin wat verlegen omdat ze niet wist wat er ging gebeuren, maar de D1 dames begonnen direct gezellig met haar te kletsen waardoor de zenuwen snel verdwenen.
 
Tijdens de voorbespreking werd snel duidelijk dat er veel druk stond op een van de laatste competitiewedstrijden van dit seizoen. Vanwege de hitte die dag, zou het sowieso een zware wedstrijd worden. De coach besprak uitgebreid de tactiek en hij gaf de dames een stevige peptalk. Dat vond Suze gelijk heel indrukwekkend. Daarna mocht ze met de dames warmlopen.     
 
Voor de wedstrijd, lieten de scheidsrechters Suze de tos doen en ze mocht de eerste bal uitnemen om te scoren. Dat vond ze geweldig! Suze schrok wel van de harde yell van de dames van HCY.
 
Het was een hele spannende en een scherpe wedstrijd. Eerst kwamen de dames van HCY op achterstand, maar later kwamen ze weer gelijk. De wedstrijd ging lang gelijk op, maar Dopie scoorde in de laatste fase van de wedstrijd 2-1. Dat was erg jammer, want ze hadden erg goed gespeeld en Suze kon goed begrijpen dat sommige meiden hierover verdrietig waren. Alle hoop is nu gevestigd op de resterende drie wedstrijden.

Al en met al heeft Suze een hele leuke en leerzame hockeymiddag gehad en ze zei gelijk dat ze later ook bij de Dames 1 wil hockeyen!