De nieuwe velden zijn speelklaar!
9 September

De nieuwe velden zijn speelklaar!


Na een periode van 13 weken waar hard is gewerkt aan de renovatie van de hockeyvelden, het weer goed meewerkte en ook de aanlevering van de materialen en de kunstgrasmatten voorspoedig is verlopen, zijn afgelopen vrijdag 3 september de nieuwe velden opgeleverd!

Woensdag 8 september zijn de velden sporttechnisch gekeurd door KIWA, ook dit is naar wens verlopen. HCY beschikt nu officieel over 2 watervelden, een gloed nieuw zandveld en een mooi miniveld. Laat de hockeycompetitie maar beginnen!

Dit project was niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. Dankzij de commitment van Friso Sybrandy, Renée Hoiting, Lars Wigersma en Roy de Jong is het project ook achter de schermen zeer voorspoedig verlopen. Ook veel dank aan Sjoerd Westdijk, Jonne Donnars, Roger Blokland, Albert Goense, Ilse Bloot, Pieter van den Berg en Robert van Splunter.

En niet te vergeten heel veel dank aan het Bestuur van Hockeyclub Pijnacker en het Bestuur van Ringpass in Delft voor het beschikbaar stellen van veldcapaciteit aan HCY!

De hockeyvelden zijn aangelegd door hoofdaannemer AH VRIJ Groen Grond en Infra in opdracht van de Gemeente Den Haag. Ook waren er verschillende onderaannemers betrokken, dit zijn:

 

  •         Smits – leading water solutions
  •        Strago Electro
  •         Intergrass B.V.
  •         Domo Sports Grass
  •         www.hekbouw.com

 

 Dankzij deze organisaties ligt het sportcomplex van Hockeyclub Ypenburg er weer strak bij. Ook veel dank aan Klaas en Vincent van de gemeente Den Haag.

Terugkijken? Afgelopen maanden zijn er regelmatig foto's gemaakt van de veldrenovatie. Je vindt deze terug op https://team.lisa-is.nl/Albums/Picasa

De projectgroep veldrenovatie wenst iedereen heel veel hockeyplezier!