terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG mb1kampioen2014.jpg veld1.jpg hagel.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg sakemetjb1.jpg esmeelooijen.jpg image.jpg rijp.jpg wkveld.jpg jongstejeugdcopy.jpg jongensb1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


HCY-clubcard wordt AVG-proof

5-2-2020


Belangrijke informatie over privacygevoelige gegevens 

Alle HCY leden zijn in het bezit van een HCY-clubcard, een persoonlijke ledenkaart waarmee horecabestedingen aan de bar afgerekend kunnen worden. Deze clubcards zijn gekoppeld aan persoonsgegevens, namelijk de naam, adres, e-mail, geboortedatum en ook barbestedingen. De leverancier van de clubcards heeft daarmee ook toegang tot deze privacygevoelige gegevens. Door de invoering van de privacywetgeving mag HCY deze persoonsgegevens niet meer zonder toestemming delen met de leverancier van de clubcards. Als je bezwaar hebt tegen het gebruik van jouw persoonsgegevens voor de HCY-clubcard, willen we je uitdrukkelijk vragen om dit door te geven aan [email protected]. Je clubcard wordt dan verwijderd uit het kassasysteem en je persoonsgegevens zullen niet meer gedeeld worden met de leverancier van de clubcards.

Vragen, opmerkingen en bezwaar

Bij Hockeyclub Ypenburg doen we ons best om zo zorgvuldig mogelijk met vertrouwelijke gegevens om te gaan. Mocht je vragen of opmerkingen hierover hebben, bezwaar willen maken, of situaties tegenkomen die niet door de beugel kunnen, meld het dan via [email protected].