jongstejeugdcopy.jpg jongensb1.jpg veld1.jpg mb1kampioen2014.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG wkveld.jpg esmeelooijen.jpg terrasmeubilair.jpg rijp.jpg sakemetjb1.jpg image.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg hagel.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Maandag 27 januari nieuwe VCP avond!

6-1-2020


Als trainer, coach en teammanager krijg je met van alles te maken. Mooie overwinningen, trotse kinderen, maar ook met gefrustreerde ouders, twijfels over veiligheid en misschien wel (seksuele) intimidatie. Met deze zaken kun je terecht bij de Vertrouwenscontactpersoon (VCP). Op dit moment zijn er 3 beschikbaar voor HCY: Margot Snelders, Anneke Dijkman en Mascha Kamphuis. Zij bieden een luisterend oor, behandelen je (verhaal) met respect, werken vertrouwelijk, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp.  

Samenvatting en evaluatie van vorige avond: Op 18 november jl. is er een goedbezochte bijeenkomst geweest over Veiligheid, gedrag van kinderen en ouders. Zeventien trainers, coaches en teammanagers waren hierbij aanwezig er was naar aanleiding van de besproken casus voldoende ruimte voor discussie en inbreng van eigen ervaringen.  

Alle aanwezigen vonden dit een zeer nuttige avond en zouden deze ook aanbevelen aan anderen.

Aankondiging nieuwe avond 27 januari 19.30 uur: Maandag 27 januari organiseert HCY in samenwerking met de Vertrouwenscontactpersoon een avond voor trainers, coaches en teammanagers over  Veiligheid, gedrag van kinderen en ouders en jouw rol. Wij bieden dezelfde informatie als op 18/11/19; was je toen al aanwezig, dan heeft nogmaals aansluiten geen zin.  

HCY wil alle trainers, coaches en teammanagers de gelegenheid geven om nader kennis te maken met de VCP en wat zij doen. Daarnaast is er ook aandacht hoe de HCY Gedragscode in de praktijk werkt? Wat kan je ermee en waarom is het nodig?  Met praktijkvoorbeelden en vooral veel ruimte voor jullie vragen en dilemma’s. Check de HCY gedragscode of de introductie van de VCP’s via de (blauwe) link of op de site onder Regels en Beleid.

Aanmelden verloopt via de mail [email protected]. Geef hierbij aan welke functie je hebt en van welk team.

We starten die avond in het clubhuis met inloop vanaf 19:30 uur, informatieavond start om 20 uur.  

We hopen je te ontmoeten!

Margot, Anneke en Mascha