rijp.jpg hagel.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG mb1kampioen2014.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg terrasmeubilair.jpg image.jpg veld1.jpg esmeelooijen.jpg sakemetjb1.jpg wkveld.jpg jongensb1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


HCY-tenues inzamelen voor kinderen in Zuid-Afrika

2-12-2019


Ruil je oude tenue in, steun een goed doel en ontvang korting

Wil jij ook zo’n mooi nieuw tenue van Osaka? Lever je oude HCY-shirt en/of broek/rokje in bij Sport2000, koop het nieuwe Osaka HCY-shirt en ontvang een kortingsbon voor 2020! En het mooie is, je steunt hier ook meteen een goed doel!

  

Evelien, oud-speelster van de MA1 van HCY, is deze zomer voor vrijwilligerswerk in Port-Elizabeth in Zuid-Afrika geweest. Zij heeft een aantal weken de organisatie Izizwe geholpen met sportprojecten op crèches, basisscholen en middelbare scholen. Izizwe vindt het belangrijk dat de kinderen daar sporten, zodat ze gezond blijven en er uiteraard plezier aan beleven. De organisatie regelt alles voor het sporten. Ook de sportkleding, want dat hebben de kinderen niet. Maar helaas is er op dit moment een enorm tekort aan sportkleding, waardoor veel kinderen in hun schoolkleding of in versleten kleren moeten sporten. Wij, als HCY, kunnen helpen! Nu HCY overgaat op het nieuwe tenue van Osaka, ga jij misschien je oude tenue nooit meer gebruiken. Jouw tenue zou echter een nieuw leven kunnen krijgen in Zuid-Afrika! Dus, wil jij het nieuwe tenue kopen, doneer dan je oude sportkleding aan dit mooie doel en help de kinderen daar! Alle maten zijn welkom.
Omdat Sport2000 dit een mooi doel vindt, helpen zij een handje met deze actie.Op de foto’s kan je zien dat clubs ons al zijn voorgegaan met het doneren van shirts, maar dit is nog lang niet voldoende voor alle honderden kinderen die daar meedoen aan sportprojecten!

Voor meer informatie over Izizwe, zie: 

Heb je geen nieuw tenue nodig, maar heb je nog wel een oud tenue (sportshirt en/of broekje/rokje) in de kast liggen? Lever deze in bij HCY! Er staat hiervoor een kliko in het clubgebouw. Alle sportshirtjes en broekjes/rokjes zijn welkom! 


Gerelateerd nieuws