8. terrasmeubilair.jpg 5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 2. Foto vlag.jpg 15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 6. esmeelooijen.jpg 11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 14. veld1.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 10. Foto benen.jpg
Handige links

Crowdfunding
Mobiele Tribune

Klik hier om te doneren
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Communicatie bij HCY is key!

2-10-2019


De communicatiecommissie wordt nieuw leven ingeblazen. Vier nieuwe vrijwilligers uit het communicatieve beroepenveld (Bianca, Daphne, Tiffany en Kim) zijn afgelopen week toegevoegd aan het bestaande team (Leonie, Sonja en Wendy). Een groep enthousiaste vrijwilligers die samen mee willen werken aan de communicatie bij HCY. Ieder vanuit haar of zijn kracht, kennis, professionaliteit en creativiteit. 

De communicatiecommissie is verantwoordelijk voor de redactie, nieuwsbrief en sociale media. Maar ook voor de ondersteuning van onze commissies met communicatie. Dat leidt tot meer transparantie en informatie op onze website en nieuwsbrief. Of op een informatieavond. We vinden het namelijk erg belangrijk om onze leden goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen onze club. Functionele informatie wordt via website, mail of nieuwsbrief gedeeld, onze redactie zorgt hier wekelijks voor. Ook blijven onze sociale mediakanalen Facebook en Instagram belangrijk in het creëren van een echt clubgevoel.

Maar het moet niet blijven bij communicatie. Ons clubgevoel wordt gevoed door hoe we echt doen, niet door wat we zéggen te doen. Wat we écht doen noemen we gedrag en onze communicatie is daar onderdeel van. De kwaliteit van onze vereniging wordt namelijk bepaald door de mate van verbondenheid die de leden en ouders voelen bij de vereniging en door de onderlinge samenwerking en communicatie. Daar gaan we aan werken, samen met jullie, in de betekenis van ‘samen denken en doen’. 

Daarom nodigen we iedereen graag uit om ook een bijdrage te leveren aan de communicatie en leuke foto’s voor sociale media te mailen naar [email protected] en berichten en ideeën naar de redactie ([email protected]).