veld1.jpg jongensb1.jpg esmeelooijen.jpg image.jpg hagel.jpg jongstejeugdcopy.jpg mb1kampioen2014.jpg wkveld.jpg rijp.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG 2016_1211_11151400(2).jpg terrasmeubilair.jpg sakemetjb1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Aankondiging facturatie contributie seizoen 2019-2020

24-8-2019

De facturatie van de 1e termijn van de contributie voor het nieuwe seizoen staat gepland voor de tweede helft van september. De te innen bedragen kunt u vinden op onze website via ‘De Club > Financieel > Contributie’.


Enkele belangrijke tips voor een soepele afhandeling:

  • Zorg dat e-mailadressen in LISA correct zijn;
  • Voldoende saldo op uw rekening bij de incasso. Dit bespaart HCY veel extra werk en kosten;
  • Vermeld de juiste gegevens bij betaling van de factuur.

Let op! Heeft u nog geen incasso machtiging afgegeven en wilt u gebruik maken van € 12,50 korting op de 1e termijn, geef dan uiterlijk 8 september 2019 een incasso machtiging af. Na deze datum worden de facturen aangemaakt en is het niet meer mogelijk om voor de 1e termijn aanspraak te maken op de korting. Een incasso machtiging kan eenvoudig op twee manieren worden afgegeven:

  • Via de website (aanbevolen). Klik hier voor een procedure of kijk op de website via ‘De Club > Financieel > Handige links’.
  • Via een in te vullen machtigingsformulier. Klik hier voor het formulier of kijk op de website via ‘De Club > Financieel > Handige links’.

Bent u in het bezit van een geldige ooievaarspas dan krijgt u korting op de contributie. Bij jeugdleden tot 18 jaar loopt deze korting zelfs op tot 100%. Om de korting te verlenen dient u een afspraak te maken met de administrateur ([email protected]) om uw ooievaarspas te laten scannen.


Als u vragen heeft over uw lidmaatschap kunt u contact opnemen met de secretaris via [email protected]. Voor vragen over de contributie kunt u de penningmeester via [email protected] benaderen. Alle overige vragen over bijvoorbeeld de ooievaarspas, de (wijze van) betaling, incasso machtiging, etc. kunnen gesteld worden aan de administrateur via [email protected]Gerelateerd nieuws