15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg 6. esmeelooijen.jpg 5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 10. Foto benen.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 14. veld1.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 2. Foto vlag.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg
Handige links

Crowdfunding
Mobiele Tribune

Klik hier om te doneren
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Helden van HCY!

11-7-2019


Onze eregalerij is uitgebreid met de categorie ‘Helden van HCY’. Helden van HCY worden door het bestuur benoemd op basis van hun bovengemiddelde inzet als actief vrijwilliger of medewerker.  Held van de club zijn is een eretitel en wordt jaarlijks tijdens de Grote HCY Dag toegekend.

Tijdens de Grote HCY Dag 2019 hebben de volgende vrijwilligers een oorkonde ontvangen vanwege uitzonderlijke prestaties voor HCY:

Marcel de Jager en Leonie Looijen-Vogelaar:  o.a. voor hun jarenlange inzet als trainer, coach en teammanager voor het D1 team, de MA3 en de promotie van de D1 naar 2e klasse in het vorige seizoen.

Renée Hoiting: o.a. voor haar inzet als voorzitter van de Jongste Jeugd, voor haar wervingsactiviteiten van nieuwe leden, voor haar inzet en aanwezigheid op trainingen, bij wedstrijden en toernooien, als teammanager, als contactpersoon bij het binnen halen van KNHB en NOC NSF cursussen en het regelen dat we officieel trainees van sportopleidingen kunnen begeleiden.
Renée vertegenwoordigt hiermee de Jongste Jeugd en deze oorkonde is tevens een blijk van waardering voor de gehele JJ commissie.

Melanie Korver: o.a. voor haar inzet voor de toernooicommissie, de barcommissie en de laatste jaren de coördinatie daarvan. Melanie vertegenwoordigt hiermee de gehele barcommissie en deze oorkonde is tevens een blijk van waardering voor de gehele barcommissie.

Tom van Poecke: o.a. als initiator en inzet voor de Grote HCY Dag, zijn inzet als secretaris in het vorige bestuur, voor de sponsorcommissie, als webmaster, als trainer van MC6 en zijn inzet voor de Vrienden van HCY.

Stefan Morssink: o.a. voor zijn inzet voor de accommodatiecommissie, de kluscommissie en het clubhuis. Stefan vertegenwoordigt hiermee de gehele kluscommissie en deze oorkonde is ook tevens een blijk van waardering voor de gehele kluscommissie.

Maaike Westdijk-Henneman: o.a. voor haar inzet voor de toernooicommissie, de ledenadministratie, de Grote Club Actie en vanwege haar rol als teammanager.

Sjoerd Westdijk: o.a. voor zijn rol als penningmeester in het vorige bestuur, zijn huidige rol als administrateur, webmaster, Lisa beheer en ICT support, de feestcommissie en de sponsorcommissie.

Namens het bestuur nogmaals bedankt voor jullie inzet en gefeliciteerd met deze eretitel.