esmeelooijen.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG 2016_1211_11151400(2).jpg sakemetjb1.jpg mb1kampioen2014.jpg veld1.jpg wkveld.jpg jongensb1.jpg Foto test.jpg terrasmeubilair.jpg image.jpg jongstejeugdcopy.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Alle vrijwilligers zijn Vrijwilliger van het Jaar

10-7-2019


 
De Grote HCY Dag stond ook in het teken van onze vrijwilligers. Actieve vrijwilligers die we als vereniging snoeihard nodig hebben om de gezellige club te blijven en het werk te kunnen verdelen. 

We hebben een boekje gemaakt met een beschrijving van alle activiteiten, commissies, rollen en projecten die we binnen de vereniging hebben. Daarin staan meer dan 60 vacatures die we voor het komend seizoen hebben. Interesse? Neem dan contact op met Albert Goense via [email protected]. Ook hebben die dag meer dan 80 mensen zich aangemeld voor de HCY Doet! whatsapp. Alle vrijwilligers zijn dit jaar Vrijwilliger van het Jaar geworden. Vandaar ook het grote applaus van het aanwezige publiek tijdens de vrijwilligersparade. Aan het einde van de rode loper wachtte een welverdiend glas bubbels en een dankwoord van de aanwezige bestuursleden. Als verrassing hebben we alle actieve vrijwilligers vereeuwigd in het spandoek dat onthuld werd! Daarnaast waren er nog mooie woorden voor een aantal Helden van HCY, vrijwilligers die alle vele jaren nèt dat beetje extra geven voor HCY. Het einde van de dag werd er, ondanks de nederlaag van de voetbal leeuwinnen, gezellig nageborreld en een hamburger gegeten. 

Alle vrijwilligers nogmaals enorm veel dank voor jullie inzet voor HCY, fijne vakantie en we zien jullie heel graag bij het nieuwe seizoen!

Het bestuur